- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
verybigboy
senior tag
Igen, én voltam ki "hackelte" ... "felnyitotta" az M3-at ... még képeket is posztoltam a forumba ... biztos emlékszel!
Nekem itt az a kérdésem, hogy ha együtt hallgatom, hallgatnám az M3-at és az M4-et, az M4 hoz-e dinamikába, mélyhangokba több "vastagságot", kitudja-e egészíteni az M3-at, vagy mint valaki itt írta, a kettő 2 teljesen más karakter, így nem igazán lennének összeegyeztethetőek. Ezt nem tudom, s erre nyilván csak olyan valaki tud választ adni, kinek mindkettő birtokában van, Ő hallja, Ő tudja megmondani jól össze tudnak dolgozni vagy sem.
Nem félreérteni, az M3-ak csodálatos hangra képesek, ezzel semmi gond nincs, tényleg meghazuttolják azt amit az ember róluk gondolna, csupán nekem az alsó tartományban még több kellene, azon kellene javítanom, vastagítanom, hogy érezzem is és picit vastagabban is halljam a mélyeket a zenékbe/filmeknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest