Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Mondjuk ha már mérnökök dolgoznak ilyen hangszórókon például nem értem miért kell valamit elrontani ha már egyszer jó... Oluv D fine hangszórója első generációs amin még egy sima D betű volt. Sajnos lehet azóta a sima D fine verzió is megkapta ezt a rosszabb hangzást. De a legjobb volna élőbe meghallgatni és ott úgy is kiderül mekkora a különbség valójában.
De egy Xtreme 2 ellen is szépen helyt áll szóval attól független egy remek darab
[link]Itt írta valaki ez a bluetooth hangszóró találkozott nem volna mondjuk hülyeség egyszer összehozni. És akkor végig lehetne menni az eszközökön, persze az egyéni ízlés és igények eltérnek. De úgy egy Vifára nagyon kíváncsi lennék vagy egy Denonra még is milyen hangzást nyújt.
Oluv oldala egy ki indulási alapnak nagyon jó, úgy az ember nagyjából be tudja saccolni mit kap a pénzéért. Bár én mindig a valóságra hagyatkoztam úgy is ott dől el valóban jó-e az a hangszóró.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Tab S6 Lite - Oxford Gray - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest