- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Járókeret
senior tag
világos és köszi a sok információt
persze, tény,hogy nem fog 5 évig működni, vagy legalábbis nem biztos, hogy fog.
viszont évente nem akarok ilyen kütyüt venni, mert megvagyok nélküle és nem lenne napi használatban sem.
leginkább edzés mellé lenne, az meg heti 3-4 alkalom 1-1 óra. a full hangerő sem lenne kihasználva, szóval tök átlagos használatról beszélünk.minden esetre eddig a sony felé húz az eszem (a szívem meg a jbl felé, de az mindegy).
más kérdés: köztudott,hogy nem mindig a drágább a jobb. esetleg olcsóbb kategóriában megbízható készülék létezik e? lásd példának a genius 1250 hangfalat, ami veri a 30 ezres kategóriát is sok esetben (szakik mondták, nem én), holott ez a hangfal tizen X ezer ft (volt). jelenleg amúgy egy ilyen van a tv-re dugva itthon.
néztem még a skullcandy-t. sok véleményt nem hallottam róla a fórumon,de nyitott vagyok rá is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- BestBuy topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dune: Awakening
- CNC topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Mesterséges intelligencia topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest