Hirdetés
- iPhone topik
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Vbazsi2
üzenetére
A második henger amit néztél, már több néven is volt Forgalomba. Enusonic, kisebb átalakításon esett át és utána Tronsmart T6 néven dobták piacra. Nekem ilyen van, és 12,400 volt szállítással. Szerintem ennyiért egész jó vétel, teljes hangerőn van egy kis basszus torzítás valamelyik zenénél. Én telefonon az Equalizer beállításával el múlik a basszus torzítása.
Eustockon 11,400 + 1000 Rupia a szállítás
Amúgy nővéremék akartak egy bluetooth hangszórót, valami jót akartam nekik ajánlani ami tartós is és lehet használni hálozatról. Sony SRS XB30- Sony SRS 40 és a Harman Onyx studio 3-at ajánlottam nekik.
A három közül végül az Onyxra esett a választás, meg lett rendelve jövőhéten hozza a futár.
Majd komolyabban le tudom tesztelni és írhatok róla egy komolyabb elemzést!
Amúgy egyik weboldalon le volt ma délután Akciózva 34,000 Ft-ra az Onyx 3-as, az lett megrendelve. Egy Pirosas Lillás Színű volt
Szerintem annyiért ajándék. Sajnos az akkuja nem a legnagyobb, de úgy is a boltba kell nekik. Ott meg van hálózat, és elég sokat menne.Olvastam itt hogy egyik Onyx tulajdonos írta, éjszakai műszakba használja naponta 8 órát teljes hangerőn és nem ment tönkre tőle
Akkor még is csak tartós ez a harman 
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- iPhone topik
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Kuponkunyeráló
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- További aktív témák...
- Steam Deck vadi új 512GB SSD-vel, 100% akku, Windows 11 Pro, tok, töltő, karcmentes, mint az új!
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia
- Intel 12th gen. i5-12500 / B660M / 16GB DDR4 félkonfig
- Toshiba Survillance S300 Pro 8 TB megfigyelőrendszerekhez - 2 db
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem annyiért ajándék. Sajnos az akkuja nem a legnagyobb, de úgy is a boltba kell nekik. Ott meg van hálózat, és elég sokat menne.