Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Vbazsi2
üzenetére
A második henger amit néztél, már több néven is volt Forgalomba. Enusonic, kisebb átalakításon esett át és utána Tronsmart T6 néven dobták piacra. Nekem ilyen van, és 12,400 volt szállítással. Szerintem ennyiért egész jó vétel, teljes hangerőn van egy kis basszus torzítás valamelyik zenénél. Én telefonon az Equalizer beállításával el múlik a basszus torzítása.
Eustockon 11,400 + 1000 Rupia a szállítás
Amúgy nővéremék akartak egy bluetooth hangszórót, valami jót akartam nekik ajánlani ami tartós is és lehet használni hálozatról. Sony SRS XB30- Sony SRS 40 és a Harman Onyx studio 3-at ajánlottam nekik.
A három közül végül az Onyxra esett a választás, meg lett rendelve jövőhéten hozza a futár.
Majd komolyabban le tudom tesztelni és írhatok róla egy komolyabb elemzést!
Amúgy egyik weboldalon le volt ma délután Akciózva 34,000 Ft-ra az Onyx 3-as, az lett megrendelve. Egy Pirosas Lillás Színű volt
Szerintem annyiért ajándék. Sajnos az akkuja nem a legnagyobb, de úgy is a boltba kell nekik. Ott meg van hálózat, és elég sokat menne.Olvastam itt hogy egyik Onyx tulajdonos írta, éjszakai műszakba használja naponta 8 órát teljes hangerőn és nem ment tönkre tőle
Akkor még is csak tartós ez a harman 
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Tőzsde és gazdaság
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szerintem annyiért ajándék. Sajnos az akkuja nem a legnagyobb, de úgy is a boltba kell nekik. Ott meg van hálózat, és elég sokat menne.