Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz Viktor77 #4514 üzenetére

Na! :D Hazaértem :D Moziba voltunk.. Na de válaszolok én is.

Nekem egy Tronsmart T6-os van már január óta nálam, és használtam elég sokat és jól bírja a stapát.
    Szerintem ebbe az árba nem igazán van sok konkurencia, a A Trons megát meg még nem hallottam,de oluv szerint nem a legjobb a hangja de visszont +10 decibelel több a basszus.

Egyik forumtárs válaszolt és hogy házi praktikával megoldható a torzítás gond. :))

Nekem a T6-os közepes és 70% hangerőn valóban jó szolgálja a dolgát :) Szerintem megérte az árát, + az Equalizer telefonról belőve sokat változtathat a hangképen ha véletlen nem tetszik.
    Sokat számít milyen a zene, meg stb. Egyetlen gondom hogy a basszus sokat torzít, főleg nagyobb hangerőn.
    Teljes hangerőn bizonyos zenéknél valahogy a bass torzítása miatt nem a legjobb a zenei élmény. :DDD De a hangja amúgy valóba tiszta és élvezhető,

Eustockon a legolcsóbb onnan érdemes venni. Amúgy ilyen áron ezek a hangszórók egész jó vételek, sajnos a JBL majd nem hasonló áron adja a legkisebb 3 wattos Cincogóját a Go-t.

• haris

őstag

válasz Viktor77 #4514 üzenetére

Ha így visszaolvastál biztos láttad, hogy nálam jelenleg 3 aktuálisam is használt bt hangszóró van.

1 Tronsmart Mega:
    Én használom. Munkahelyemen amikor a raktárban dolgozom, hogy legyen valami háttér. Szerintem ok a hangja. Nem hallgatom maxon mert nem bulizok, de egy 600 négyzetméteres raktárat bezenélni azért kell hang. Itthon is szoktam zenét hallgatni róla amikor a kertben palántázok, vagy más dolgom van. Szintén nem üvöltetem, mert szomszédok is vannak. Akku ideje pazar. 3naponta rakom töltőre, nem várom meg míg lekerül. Ez kb 12-13 óra zenélés.
    Tény, hogy minimumon sosem hallgattam. Írtuk is a srácnak amikor ez szóba került, hogy nem életszerű ilyen kis hangerőn zenét hallgatni hangszórón mert elvész a dinamika. Ilyen hangon gyakorlatilag nincs mely hang. Sokkal jobb erre egy füles.
    (Én pl egy Bluedio A2-t használok ilyenkor. Kifelé nincs hangja, feleségem alhat, én meg lubickolok a zenében)

2 Jbl Charge 2plus
    A fiamé. Neki csak Jbl jó. Nekem mindegy, ő zsebpénze, az vesz amit akar. Klasszikusan én csak annyit látok, hogy majd 3x annyi volt mint a Mega, és nem jobb annyival. Talán kicsit tisztább, több a magas, de ez minden.
    Akku szintén jól bírja. Néha, ha a mega bentmarad a cégnél hallgatók ezt is. Jó. Most mit mondjak.

3 tronsmart t6.
    Lányomé. Most kapta, mert jön a nyár, mennek erre arra a barátokkal.
    Kérdeztem mit akar, tetszett neki a mega, de nem tetszett neki a formája. Így lett t6.

Új hozzászólás Aktív témák