- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új telefonokat mutatott be a Huawei, ez a Nova 15 sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
válasz
Viktor77
üzenetére
Ha így visszaolvastál biztos láttad, hogy nálam jelenleg 3 aktuálisam is használt bt hangszóró van.
1 Tronsmart Mega:
Én használom. Munkahelyemen amikor a raktárban dolgozom, hogy legyen valami háttér. Szerintem ok a hangja. Nem hallgatom maxon mert nem bulizok, de egy 600 négyzetméteres raktárat bezenélni azért kell hang. Itthon is szoktam zenét hallgatni róla amikor a kertben palántázok, vagy más dolgom van. Szintén nem üvöltetem, mert szomszédok is vannak. Akku ideje pazar. 3naponta rakom töltőre, nem várom meg míg lekerül. Ez kb 12-13 óra zenélés.
Tény, hogy minimumon sosem hallgattam. Írtuk is a srácnak amikor ez szóba került, hogy nem életszerű ilyen kis hangerőn zenét hallgatni hangszórón mert elvész a dinamika. Ilyen hangon gyakorlatilag nincs mely hang. Sokkal jobb erre egy füles.
(Én pl egy Bluedio A2-t használok ilyenkor. Kifelé nincs hangja, feleségem alhat, én meg lubickolok a zenében)2 Jbl Charge 2plus
A fiamé. Neki csak Jbl jó. Nekem mindegy, ő zsebpénze, az vesz amit akar. Klasszikusan én csak annyit látok, hogy majd 3x annyi volt mint a Mega, és nem jobb annyival. Talán kicsit tisztább, több a magas, de ez minden.
Akku szintén jól bírja. Néha, ha a mega bentmarad a cégnél hallgatók ezt is. Jó. Most mit mondjak.3 tronsmart t6.
Lányomé. Most kapta, mert jön a nyár, mennek erre arra a barátokkal.
Kérdeztem mit akar, tetszett neki a mega, de nem tetszett neki a formája. Így lett t6.
Új hozzászólás Aktív témák
- Már több mint 40 millió példányt adtak el a Hogwarts Legacy-ből
- Diablo IV
- Parkside szerszám kibeszélő
- iPhone topik
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Androidos tablet topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- GAMER PC - R5 5500/RX 5700 XT 8GB/16GB RAM/500GB SSD/600W/W11 PRO
- GAMER PC - 5 5500/RX 6600 XT 8GB/16GB RAM/512GB SSD
- GAMER PC - Intel i5-14400F/RX 6600 XT 8GB/16GB DDR4/500 GB SSD
- ASUS X571G (Core i5-9300H / Nvidia GTX1650 4GB / 16Gb / 256GB / 15,6" IPS / Win11) Garancia
- Számlával, Garanciával, AMD Ryzen 7 9800X3D
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest