Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
francz'70
üzenetére
Én már láttam ezt a
Bugatti-tBugani-t. Mateusz egyik outdoor tesztjében szerepelt. Akkor kicsit utána néztem a márkának...
Van egy másik hangszórójuk (is) a Boost Max, ami papíron rohadt jó kéne legyen (hatalmas mély-hangszórók), de mégis egy vödör csavar az egész. Ahhoz képest ez tényleg fantasztikusra sikerült.
Egyébként egyetértek Aprósólyommal. Nekem sem tetszik igazán a hangja. Persze azt nem mondom, hogy rossz, ill. el tudom fogadni, ha valakinek ez tetszik, de nekem valahogy "nem kerek". Írod, hogy nincs túltolva a mély. Szerintem meg, de. Az "upper bass" itt is kelleténél jobban meg van tolva, mint pl. a B2P-nél.... és akkor a hangzáson felül: nincs app → jó eséllyel a welcome tone kikapcsolhatatlan. Bárhová teszed (asztal közepe, polc széle, ágy ...), akárhol hallgatod (beltér, kültér) ez csak egyféleképpen tud szólni. Pontosabban jó esély van rá, hogy bizonyos helyzetben már-már hallgathatatlan lesz, és akkor nem tudsz semmit csinálni, mert se preset, se eq, de még a nyavalyás BASS on/off sincs rajta.
Az sem nyugtat meg, hogy – a videó tanulsága szerint – 40%-on olyan hangos, mint az UBoom X 75% (Indoor+ preset). Persze ez annak, akinek a (max.) hangerő a fontos akár még jó hír is lehet ...
Ja, és alul van a passzív membrán ...
"Belegondolok, még hány jó hangszóró lehet a piacon- akár ár/értékben is - ami felett elsiklunk.. "
Lehet, hogy akad ilyen, de nem fogadnék rá nagy összegben, ill. ha van is, akkor sem lehet sok. A kínaiak fo**ák magukból a nagyobbnál nagyobb, ill. hangosabbnál hangosabb hangszórókat, de hogy ezek közül hányan lehet tényleg zenét (adott esetben nem csak "diumdisu"-t) hallgatni, az más kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- Eladó MacBook Air M1 (2020) - 16 GB RAM / 256 GB SSD, újszerű állapotban, extrákkal!
- Hp NVidia RTX 2070 Super 8Gb Videokártya - HP L84981-001
- Samsung Galaxy watch Ultra 2024 47mm Titán+zafir sim kártyás 2026.11.16 Media gari
- xiamomi a24i 23,8 100hz monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest