- iPhone topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Szerintem a 70 óra túlzás, Oluvot így is támadták írta hogy a Uboom X 3 óra alatt lemerül max hangerőn.
Sok gyártó inkább válllal egy valóságos átlagos (UBoom X esetén 30 óra)
Earfun alkalmazás írja és a Oluv EQ módok függvényében változik a hangeron.
Én is átrakom Outdoor módba kimaxolom ledek mellet és gyorsan eltűnik 5% az akkuból.
Arról ne is beszéljünk 10-15% tölöttség alatt a uboom X van hogy 10% mellet lekapcsosl.Írtam nekem a Indoor+ Oluv EQ és 50% hangerő mellet led nélkül vagyok 24 óra környékén.
Nem tudom annyira nem mértem csak egyszer néztem akkor egy kellemes fél hangerőn mit is bír ez a hangszóró.És nyilván ha át rakod Outdoor módba és raksz mellé ledek még jobban falja az akkumulátort.
Lehet sima Indoor módba 30% hangerő mellet elmegy 50 órát is.
De egy ilyen nagy és erős hangszórót sok ember nem akar egy JBL Charge szintjére lebutítva használni mint ahogy én sem.
De persze én is előnynek láttom hogy este kis lefekvés elötti zene hallgatás esetén egész kellemesen lehet játszani kisebb hangerőn is milyen hangos legyen.Uboom X esetén Oluv is oda rakta a Boombox 3 mellé, és sok ember arra kíváncsi milyet szól. Vagy nagyobb hangerőn mire is képes ez a termék, de szerintem sok időt ki fog még bírni.
Én néha fél hangerőn hallgatom, akkár TV mellé is jó Soundbarnak. Így sok mindenre be lehet fogni ha nincs épp mire használni.Ezért is jó egy modern Bluetooth hangszóró ha kell hordozod, ha otthon akarod használni rádugod egy tévére és filmeket is kellemesebb rajta nézni.
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... kicsit utánaolvastam a dolgoknak, és ha nem is világosodtam meg ... "
Én nem (olvastam utána), így csak annyi infóm van, amennyit Oluv írt az egyik Patreon-os írásában. Engem konkrétan hidegen hagy, mert sose lesz belőle kettő. Széljegyzet: egy rakás hangszórón ott a tws gomb, ami – ha nincs belőle kettő, – akkor büdös életben nincs használva. Jó lenne, ha lehetne ezt programozni ..." ... a problémát pedig vélhetően számítási kapacitás korlát okozza ... "
Igen, ezt próbáltam virág nyelven kifejezni. Sokkal több hangerőlépcső (Oluv preset-ek esetén), és – lehet nem túlzok – de mindegyikhez egyéni DSP-s beállítás, hogy a max. kijöhessen a hangszóróból (nem ezt a munkát spórolja meg kb. az össze gyártó)." ... a studio és a 2 indoor mód dinamikusan változik a hangerő ... "
A Studio biztos nem. A Studio az eleve egy visszafogott és naturális hangolás, ami a teljes hangerő tartományban azonosan szól (nincs "DSP-s trükközés"). Viszont itt ugye rögtön van egy változás a gyári, és az Oluv 0.39-esben, ahol a Studio már nem Studio, hanem Desktop. Utóbbi inkább az Indoor-hoz van közelebb ...
A gyári fw.-ben – ha jól emlékszem – az outdoor (és ezek szerint a Studio) módok kivételével van dinamikus eq. (az Oluv-osvban mindben)." ... egyébként szinte csak téged láttalak még azt hangsúlyozni ... "
Igen, mert ez nekem nagyon fontos, és igazán nagyra tudom értékelni ezt a képességét. Ki merem jelenteni, hogy nincs még egy ilyen sokoldalú hangszóró most a piacon.
Sajnos a Youtube-os tesztelők döntő többsége elindítja ~50%, aztán "koppra" tekeri, had' szójon felkiáltással. Nincs igazából tesztelés ... csak egy verseny, hogy az ő videója legyen kinn leghamarabb, és az övé legyen a legütősebb." ... borzasztó nehéz két eltérő speakert fair módon összehasonlítani ... "
B2P vs. X: számomra ezek alapján nincs kérdés ...
Mateusz Cholewa: indoor (érdemes bekapcsolni az angol felíratot), outdoor.
Dominik Reviews: beltér, de itt is szépen végigmegy a preset-eken, ill. használ cust. eq.-t (ahol kell).
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest