- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
francz'70 #18972 üzenetére
Tudom nem magába a Woofer méret számít.
De a hangnyomást amit le add a méretből simán ki lehet következtetni. Azt tudom a Uboom X Woofere egy Boombox 2 szintet tud. Annak lehet a másolata, írtam volt nekem T6 Max mértem Dockin d fine ellen.
Tudom mire képes és láttam gyakorlatba mit tud.Biztos a módosítás után sokkal jobb, de egy akku időt meg néznék. Persze az a lényeg te neked tetszik és boldog vagy.
De írtam a D Fine a T6 Max ellen szó szerint más dimenzió volt.
Bár számít ki mit mikor mennyiért vesz.
Ha a módosított t6 Max neked bele fér és téged ki szolgál akkor nem jártál rosszul.Csak ha oda rakjuk a Konkurencia mellé. Már más volna a eredmény.
Egy Tribit Láva 35e forint és modding nélkül alapból is jól szól. Boom 2 40e akcióba és szintén gyárilag jól szól. Xtreme 4 killer ez jó deal.A T6 Max sok sebből hibás nem is nagyon tesztelte egyik Bluetooth hangszórós se. Aki dicsérte is csak mert le volt fizetve.
-
hcol7
senior tag
válasz
francz'70 #18972 üzenetére
bocs, de szerintem az "xtreme-t siman hozza" kijelentes erosen tulzas. hanyast? 2,3, vagy 4?
no offense , peace : )szerk.: a masodik bekezdeseddel egyetertek, azalapjan mondva, hogy volt anno pb310 esem, es tenyleg felulmulta a woofer atmerobol kepzelt teljesitmenyt, nem gyengen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest