- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #18976 üzenetére
BT hangszóró? Hordozható? ..persze, hogy volt, van is
..Flip 5 és egy raklap tronsmart (2db groove, 2db t6 plus upgraded, 2db t6 max ...mind kíváncsiságból de azóta is megvannak), és egy két noname a múltból
..nem hordozható, de tologatható BT party hangfalam is van, amirő írtam NGS Wild Punk 3...papíron 1000 watt
beszéltünk még vitáztunk is ezekről anno
amúgy szerencsés helyzetben vagyok mivel az elmult években az ismerőseim között beindult egy bt hangszóró őrület/rivalizálás adják veszik csere bere, így elég sok hangszórót sikerült hallanom, egyet kettőt tesztelni is, zömében hát persze, hogy jbl...
..de van egy nagy Tronsmart-os isMennyi egy T6 Max akcióba?
Fogalmam sincs, nem figyelem, ha véletlenül szembe jön mint pl. januárban az emagon 15 000 ért azt nem tudtam otthagyni abból csináltam a tesómnak egyet. Én előtte decemberben azt is az emagon 19 000.- ért, azelőtt majdnem két éve szintén 19 000 ért vettem és mindegyiket átalakitás céljából. A két hangváltós magas kb. 3-4 ezer forint, ha az ár/értékét nézem is ennyit nekem röhögve megért, pláne, hogy az ár nem érdekelt, kíváncsiság hajtott és a dizájn, mindenféleképpen akartam egy ilyen t6 maxot a lakásba, de a gyári hangzással szóba sem jöhetett
Új hozzászólás Aktív témák
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest