- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Mobil flották
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
SSlyTR #18961 üzenetére
"Amugy t6 max-ot majdnem vettem 10ezer alatt, de csak elvittek elolem
Pedig egyszer akkor is meghallgatom/letesztelem"
Az baj, hogy van viszonyítási alapod...amúgy lehet, hogy még sanyargatnád is magad. Szerintem te is úgy vagy vele mint ahogy én is voltam, a dizájn miatt furdal a kíváncsiság
Amúgy a dizájn meg úgy az egész cucc tényleg pofás, lakáson belül baromi jól mutat, de a hangzás felejtős, mély az van bőven amúgy tompa ótvar az egész. Mondjuk ha szanaszét EQ-zod - ami amúgy is kötelező különben tuti kuka - egy-két zenei stílushoz elmegy (edm, deep house és társai)Nekem van belőle kettő is, az egyiket átalakítottam a másik még gyári állapotú de az is ki lesz miskárolva
(amint lesz egy szabad 3-4 órám) Hangszóró csere után nagyon jól szól, teljesen más, így már élvezhető, kb. Xtreme 1-2, boombox sincs túl messze. Ha visszaolvasol van róla írás sőt még kép is.
Az viszont biztos, hogy amíg így megtudom oldani, nem is kell másik ekkora méretű bt hangszóró, ez így házon belül tökéletes, ha ettől hangosabb kell vannak itthon nagyobb és komolyabb hangrendszerek
Ez pont az tudja amire szükségem van, így nem kell az egész házat beüvőltettnem, ezt oda rakom ahova akarom és élvezetesen muzsikál körülöttem, ha egy kicsit megtolom neki rendesen mosolyra húzza számat...Ja amúgy ez tuning már a harmadik lesz ... hugomnak is össze kellett dobnom egyett
-
carl18
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gurulunk, WAZE?!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged