- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Közelebb van a Galaxy TriFold startja, mint gondoltuk
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aszpik
tag
válasz
cidalain #16368 üzenetére
Csak emlegetnem kellett. Ma meghozta a futár. Annyi pozitív, hogy felhívott előtte. Ami a vicc, hogy az eredetileg megadott címre akarta előbb vinni (munkahelyi). Ebben az esetben nem értem, hogy akkor miért kellett címet egyeztetnem (meg sem említettem az eredeti címet szóval "átment" a rendszeren"), ha megvolt nekik az eredeti cím.
Mindegy.
Lényeg ,hogy tényleg jól szól. Egy olyan hangszóró kellett amit PC-re is köthetek és mobil is ha kell. Egy kis GENIUS SP-HF500A [link] váltott. Hát sokkal szebben szól mint az, bár azért ezen nem lepődtem meg. Ami durva, hogy brutál hangja van (nem elég, hogy hangos még tisztán is szól). Persze ez nekem meglepő akinek korábban csak egy kis gagyi emagos hordozható hangszórója volt
-
Aszpik
tag
válasz
cidalain #16368 üzenetére
Nekem is jó a címzés, csak hát tudja a ..., hogy milyen csatornákon közlekedik vagy éppen nem közlekedik az információ. Én december 11.-én rendeltem.
Ha már így alakult a magán címemet adtam meg mert szerencsére a héten még nem dolgozunk, de ha így alakul és a héten sem szállítják akkor a jövő héten kenhetem a hajamra mert akkor már az új cím nem lesz jó. Még beszéltem is a hölggyel, hogy akkor jövő elején mindenképpen hozza a kolléga ezért adtam meg a saját címem.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest