Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Aszpik #16367 üzenetére
Tesóm ugyanaznap rendelte, mint én.
Otthon volt szabin egész nap, sikertelen kézbesítés került a trackingba... Ő is UPS telefonnal kezd holnap.Nekem teljesen jó volt a csomagon a címzés. Irszám, város, utca házszám, név rajta volt rendesen (telszámra nem emlékszem, de nem hívtak kézbesítés előtt) Munkahelyi cím volt, szokott oda járni céges ügyben is UPS, nem volt gond, kollégák vették át, én nem dolgoztam.
-
cidalain
veterán
válasz
Aszpik #16345 üzenetére
Nekem sem ajándék lesz. Sőt jó lenne ha január 2 előtt meg se jönne, mert munkahelyre rendeltem, csak úgy jó lenne tudni, hogy van-e előrejelzés, vagy 29.-én csak úgy egyszer csak beesik, amikor üres az épület.
Töltés:
Az eszköz majd tudja, hogy hogyan akar töltődni, ne mi döntsük el hogy "kíméljük" a fél amperes töltéssel. Ez nem kíméli, csak lassan tölti. Illetve persze mondhatjuk, hogy kíméli, de ez önámítás csak. A gyorsabb töltéstől melegszik, ami káros? Igen. Ezért van benne hőszenzor, ha szükséges visszaveszi a töltési teljesítményt, adott esetben nullára. -
cidalain
veterán
válasz
Aszpik #16269 üzenetére
kösz. lehet, hogy én is bepróbálok egy Motion+ speakert. még 3 nap amíg a kupon érvényes, addig megálmodom. bár ha mégse kéne árában simán el tudom adni.
kb mennyi idő alatt szállítanak soundcore-ról? mert így hogy karácsonyi szünet lesz, nem tudom hova rendeljem. vagy mindegy, ha mondjuk vasárnap megrendelem, akkor úgyse jön meg január előtt?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- E-roller topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged