- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- A Watch6 teszteli a Wear OS 6-ot
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Aszpik #16367 üzenetére
Tesóm ugyanaznap rendelte, mint én.
Otthon volt szabin egész nap, sikertelen kézbesítés került a trackingba... Ő is UPS telefonnal kezd holnap.Nekem teljesen jó volt a csomagon a címzés. Irszám, város, utca házszám, név rajta volt rendesen (telszámra nem emlékszem, de nem hívtak kézbesítés előtt) Munkahelyi cím volt, szokott oda járni céges ügyben is UPS, nem volt gond, kollégák vették át, én nem dolgoztam.
-
cidalain
veterán
válasz
Aszpik #16345 üzenetére
Nekem sem ajándék lesz. Sőt jó lenne ha január 2 előtt meg se jönne, mert munkahelyre rendeltem, csak úgy jó lenne tudni, hogy van-e előrejelzés, vagy 29.-én csak úgy egyszer csak beesik, amikor üres az épület.
Töltés:
Az eszköz majd tudja, hogy hogyan akar töltődni, ne mi döntsük el hogy "kíméljük" a fél amperes töltéssel. Ez nem kíméli, csak lassan tölti. Illetve persze mondhatjuk, hogy kíméli, de ez önámítás csak. A gyorsabb töltéstől melegszik, ami káros? Igen. Ezért van benne hőszenzor, ha szükséges visszaveszi a töltési teljesítményt, adott esetben nullára. -
cidalain
veterán
válasz
Aszpik #16269 üzenetére
kösz. lehet, hogy én is bepróbálok egy Motion+ speakert. még 3 nap amíg a kupon érvényes, addig megálmodom. bár ha mégse kéne árában simán el tudom adni.
kb mennyi idő alatt szállítanak soundcore-ról? mert így hogy karácsonyi szünet lesz, nem tudom hova rendeljem. vagy mindegy, ha mondjuk vasárnap megrendelem, akkor úgyse jön meg január előtt?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Linux Mint
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Samsung LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest