Hirdetés
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Macrodroid
- Hét évig frissül az új iQOO
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
konvergal
üzenetére
" ... latency szempontból nem olyan jó még kábellel sem."
Még vezetéken keresztül is? Hmm ...
De, tudod mi lesz a legnagyobb baj?
Nem tudom milyen rendszert használsz, de én most - hogy kipróbáltam a Soundcore Motion+ hangszóróm - összekapcsoltam (bluetooth-on) a Win11-es PC-mel.
Működik a dolog, de pusztítóan halk a felvétel, pedig "koppra" van tolva mic. hangereje. Ugyanígy jártam múltkor egy vezetékes mikrofonnal. Nálam egyedül a bt.-s fej- és fülhallgatók működnek ilyen körülmények között rendesen, és eddig nem sikerült rájönni az okára. Anno a vezetékes mikrofon miatt kicsit túrtam a netet, és rengetek sorstársba futottam bele, aki arra panaszkodnak, hogy mivel nincs a mikrfofon-ok esetén ilyen "gain" kapcsoló vagy csúszka, ezért azok nagyon halkan vesznek csak fel.
Ja, Android-os telefonnal nincs ilyen gond (azzal a Motion+ is működik rendesen)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő