- Yettel topik
- Mobil flották
- Második bétánál jár a One UI 8
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #13886 üzenetére
Hát azért Oluv videója kicsit tény és való túlzás volt, Alan EQ-ját videóba használni az Earfun prezentációjára.
Itt nem azzal van a gond , hanem hogy Oluv eltűnt youtube-ról de mióta kijött az Uboom L már a 4. Videót rakja fel vele kapcsolatban, teljesen egyértelmű hogy ez egy fizetett sponzoráció. Csak szerintem Oluv-tól is túlzás hogy ennyire reklámozzon valamit.Alan már írt a kommentemre, lesz Uboom L Tesztje!
Szóval kíváncsi leszek Alan tesztjében a Total Bass decibel tesztekbe hogy állja meg a helyét.Vagy hogy milyen mélyre tud menni.
Bár nyilván nem lehet a 60 dollárért és a 650 grammos súlytól se csodát várni.
Bár kétségtelen egy viszonylag jó hangszóró lesz az uboom L.
De hogy egy Motion Plust valóban oda ver-e az oluv által említett módon abban már lesznek kétségeim.Ezen azért nem kell csodálkozni, lehet régóta vannak nézzet eltéréseik csak ez a videó tett pontot az űgy végére. Most bújt ki a zsákból.
Nekem lesz egy Charge 2+, de lehet majd veszek mellé egy Uboom L-t.
Kíváncsi vagyok hogy állja meg a helyét egy old school heavy bass hangszóró ellen.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest