- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Tesztpadon a One UI 8.5
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #13886 üzenetére
Hát azért Oluv videója kicsit tény és való túlzás volt, Alan EQ-ját videóba használni az Earfun prezentációjára.
Itt nem azzal van a gond , hanem hogy Oluv eltűnt youtube-ról de mióta kijött az Uboom L már a 4. Videót rakja fel vele kapcsolatban, teljesen egyértelmű hogy ez egy fizetett sponzoráció. Csak szerintem Oluv-tól is túlzás hogy ennyire reklámozzon valamit.Alan már írt a kommentemre, lesz Uboom L Tesztje!
Szóval kíváncsi leszek Alan tesztjében a Total Bass decibel tesztekbe hogy állja meg a helyét.Vagy hogy milyen mélyre tud menni.
Bár nyilván nem lehet a 60 dollárért és a 650 grammos súlytól se csodát várni.
Bár kétségtelen egy viszonylag jó hangszóró lesz az uboom L.
De hogy egy Motion Plust valóban oda ver-e az oluv által említett módon abban már lesznek kétségeim.Ezen azért nem kell csodálkozni, lehet régóta vannak nézzet eltéréseik csak ez a videó tett pontot az űgy végére. Most bújt ki a zsákból.
Nekem lesz egy Charge 2+, de lehet majd veszek mellé egy Uboom L-t.
Kíváncsi vagyok hogy állja meg a helyét egy old school heavy bass hangszóró ellen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest