Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
francz'70
üzenetére
"Én inkább személyesen kipróbálnám, mielőtt lehúzom..."
Mi tart vissza? Mit vársz ? Verebet aki lesz helyeted teszt alany?Vedd meg hozzom a Dockin és össze mérjük!
Ha annyira hiszel benne miért nem te veszed meg? Ja és hogy ajánlasz valami másnak ha te magad se mered megvenni. 
Ja bocsánat, az én hibám hogy 7 éve foglalkozok bluetooth hangszórókkal sok tapasztalatom van.
Szerintem olvass vissza a topikot, én nekem nincs kedvem lefekvés előtt magam ajnározni.
Alan Rossi is kijelentette komment szekció nincs több Tronsmart nem nagyon nem üti meg azt a szintet ami megérdemli a teszet.
Oluvnak is égnel áll a haja ha azt a márkát hallja.Én nekem volt pár éve Tronsmart T6, havernek T6 Plus, utána Mega, meg a T6 Max. Nekem volt 3 hónapig T6 Max por fogónak, és egyik se kreált semmi maradandót. Na most 4 év döglödés után mi változott náluk?
És ez csak egy márka, nekem nagyon kiábrádító volt.
Én hallottam 100 hangszórót kb az évek alatt, szóval azért már van egy viszonyítási alapom mi a jó és rossz, és mi a vállalhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Villanyszerelés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Projektor topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Borderlands 4
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Alienware 17r4 olvass
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha annyira hiszel benne miért nem te veszed meg? Ja és hogy ajánlasz valami másnak ha te magad se mered megvenni.