- Netfone
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
szab120 #13600 üzenetére
Most kaptam e-mailben, google fordította németről:
"
Szia Soundcore rajongó!
Köszönjük, hogy megvásárolta a Soundcore Motion Boom Plus early bird kódot. Az exkluzív kódnak 2022. május 30-án kellett volna megérkeznie. Sajnos a kis, váratlan szállítási késések miatt egy kicsit késésben vagyunk a kóddal. Garantáljuk azonban: Csapatunk a probléma megoldásán dolgozik, és amint a Soundcore Motion Boom Plus újra elérhető lesz, elküldjük a kódot, ahogy ígértük! Feltételezzük, hogy ez nem tart tovább 10 napnál.
Elnézést kérek a késésért. Ügyfélszolgálati csapatunk természetesen mindig készséggel áll rendelkezésére, ha bármilyen kérdése vagy javaslata van.
Még egyszer köszönöm a Soundcore csodálatos támogatását.
Melegszívű üdvözlet,
A Soundcore csapatod
"Hát csak felhívtam őket azért, és Jürgen is ezt mondta, szerencsére beszélt angolul
Azt javasolta, hogy azért jelezzem a supportnak e-mailben, hogy nem kaptam kódot, és, hogy komolyak a szándékaim, mert abból adódott a gond állítólag, hogy túl sokan rendelték meg a speakert. Garantálni nem tudta, de reálisan nagy esély van arra, hogy 10 nap múlva hozzá lehet jutni a cucchoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Netfone
- Mozgásban a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox Series X|S
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- E-roller topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged