Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
szab120 #13600 üzenetére
Most kaptam e-mailben, google fordította németről:
"
Szia Soundcore rajongó!
Köszönjük, hogy megvásárolta a Soundcore Motion Boom Plus early bird kódot. Az exkluzív kódnak 2022. május 30-án kellett volna megérkeznie. Sajnos a kis, váratlan szállítási késések miatt egy kicsit késésben vagyunk a kóddal. Garantáljuk azonban: Csapatunk a probléma megoldásán dolgozik, és amint a Soundcore Motion Boom Plus újra elérhető lesz, elküldjük a kódot, ahogy ígértük! Feltételezzük, hogy ez nem tart tovább 10 napnál.
Elnézést kérek a késésért. Ügyfélszolgálati csapatunk természetesen mindig készséggel áll rendelkezésére, ha bármilyen kérdése vagy javaslata van.
Még egyszer köszönöm a Soundcore csodálatos támogatását.
Melegszívű üdvözlet,
A Soundcore csapatod
"Hát csak felhívtam őket azért, és Jürgen is ezt mondta, szerencsére beszélt angolul
Azt javasolta, hogy azért jelezzem a supportnak e-mailben, hogy nem kaptam kódot, és, hogy komolyak a szándékaim, mert abból adódott a gond állítólag, hogy túl sokan rendelték meg a speakert. Garantálni nem tudta, de reálisan nagy esély van arra, hogy 10 nap múlva hozzá lehet jutni a cucchoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- AMD Radeon RX 7700-as VGA-val gyarapította kínálatát az ASRock
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- Fotók, videók mobillal
- Lexus, Toyota topik
- Vivaldi (böngésző)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest