Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
szab120
üzenetére
Most kaptam e-mailben, google fordította németről:
"
Szia Soundcore rajongó!
Köszönjük, hogy megvásárolta a Soundcore Motion Boom Plus early bird kódot. Az exkluzív kódnak 2022. május 30-án kellett volna megérkeznie. Sajnos a kis, váratlan szállítási késések miatt egy kicsit késésben vagyunk a kóddal. Garantáljuk azonban: Csapatunk a probléma megoldásán dolgozik, és amint a Soundcore Motion Boom Plus újra elérhető lesz, elküldjük a kódot, ahogy ígértük! Feltételezzük, hogy ez nem tart tovább 10 napnál.
Elnézést kérek a késésért. Ügyfélszolgálati csapatunk természetesen mindig készséggel áll rendelkezésére, ha bármilyen kérdése vagy javaslata van.
Még egyszer köszönöm a Soundcore csodálatos támogatását.
Melegszívű üdvözlet,
A Soundcore csapatod
"Hát csak felhívtam őket azért, és Jürgen is ezt mondta, szerencsére beszélt angolul

Azt javasolta, hogy azért jelezzem a supportnak e-mailben, hogy nem kaptam kódot, és, hogy komolyak a szándékaim, mert abból adódott a gond állítólag, hogy túl sokan rendelték meg a speakert. Garantálni nem tudta, de reálisan nagy esély van arra, hogy 10 nap múlva hozzá lehet jutni a cucchoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest