Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
djxp01
senior tag
válasz
stellaz
üzenetére
Jaaa, sorry, én értettem félre. Köszi, de mindenképp hordozhatóra lenne szükség, mert fürdőszobában, hálóban, vagy máshol is használnám, szóval maximálisan mobilizálható és kompaktabb eszközre lenne szükség. Amúgy láttam a D12-őt és a szívem szakadt meg, mikor megtudtam, hogy nincs benne akku
. Persze a D12 nem egy modern, hengeres cucc, de van egy Edifier hangszóróm a hálóban a TV-hez, és tudom, ár/értékben verhetetlen a márka. Bár lenne akkumulátoros változata a D12-nek...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
. Persze a D12 nem egy modern, hengeres cucc, de van egy Edifier hangszóróm a hálóban a TV-hez, és tudom, ár/értékben verhetetlen a márka. Bár lenne akkumulátoros változata a D12-nek...