- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen GPS-t vegyek?
- Google Pixel topik
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
válasz
djxp01 #13288 üzenetére
Így is 4,6 kiló...
Amúgy én is kompakt eszköz keresésére "indultam", de aztán végül a D12 lett oda, ahol a legtöbbet hallgatok zenét (ez az ebédlő és még a konyhát is lefedi) és a kicsi sony, ahová az ultra kompatibilitás kellett, pl. gyerekszobába németet hallgatni róla, konyhába, fürdőszobába vagy ágy mellé, hogy este menjen róla podcast, vagy valami zongorajáték elalváshoz, olvasáshoz, youtube videó esetén ennek támasztom a telefont, vagy ha fekszek, akkor a mellkasomra teszem a hangszórót, így pont a képernyő felől jön a hang is. Nekem ez így párban nagyon bejött, utólag sem csinálnám másképpen. A Sonyval is nagyon elégedett vagyok és nagyon jó, hogy ilyen picike és teljesen vízálló, egy nagyobb cuccot nem tudnék ilyen jól használni erre a a célra. Annyira egyébként mozgatható az edifier is, hogy ha mondjuk bevinném estére a szobába, akkor csak egy konnektort kell neki találni, meg egy üres helyet, kábelekkel nem kell szarozni, de tény, hogy nem erre van kitalálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest