Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Aureal
üzenetére
Nekem volt T6 Max több hónapig, porfogó feladatát tőkéletesen ellátja. A Blitzwolf valszeg ugyan az csak más név alatt kiadva.
Megmondom ősszintén, ennyiért már kapni valóban jó hangszórót is.
Motion Boom vagy W-King D8 már van ennyiért.Szóval azonos árba semmi értelme kockáztatni, ha van jól bevált model ami valóban jól szól miért venné az ember a rosszabat.
Nekem volt tavaly W-King D8 jó árba vettem, a T6 Maxtól sokkal de sokkal jobb. Szóval ha valaki hangszórót akkar ne fizetett marketing videókat kéne alapul venni. Ott nyilván csak azért dícsérik mert el akarják neked adni, és keresik a verebet a horogra.
Szóval, én biztos nem kockáztatnák ennyi pénzért főleg.
A T6 Max is csak azért került hozzám, mert egy winyora cseréltem haverral
De amúgy pénzt nem adnák érte.
Bár csodálkoztam aki megvette az elégedett volt vele, bele se gondolok akkor milyen lehet a rossz.
#13134<Adamsky>
Igen, valahogy Alan Rossi-nál is a Trashmart márka csak 1 videó erejéig szerepelt, ott se sikerült semmi különösen produkálnia.
Meg, úgy ősszintén szerintem a piacot azzal tudjuk írányitani ahogy vásárlunk. De ameddig minden gyártó alja, rossz minőségét és megveszik az embereket addig nem kell csodálkozni hogy ilyen sok a hulladék kategória.
Persze, én nem tartom magam Audiófilnek. De az a baj sok márka még az átlagos hangzást se hozza amit az ember elvárhat tőle.
Aztán akik megveszik a rossz minőségű hangszórókat nyilván azért dícsérik mert egyszerűen még nem is halloták valóban jó hangú bluetooth hangszórót se. -
stellaz
veterán
válasz
Aureal
üzenetére
Van értelme, mert nem lehet mindenhol biztosíztani a sztereo elrendezést, így viszont kevesebb a kábel, könnyebb a mozgathatósága és könnyebb elhelyezésre van mód, talán a tervezésnél is figyelembe tudják ezt venni, szóval a hangja is jobb lesz, mint az egymás mellé rakott hangfal párnak. Nálunk is az ebédlőben van, ott nem megoldható a dupla hangfal sztereo elrendezése, ráadásul az úgyis csak a fókuszponthoz közel lenne ideális, ami értelmetlenné is tenné az egészet. Hazahoztam kipróbálni a Genius 1250B-t, közel rakva egymáshoz a hangfalakat teljesen szétesett a hangzás, lógott a kábel, túl magas is a doboz, hülyén is néz ki. Kb csak hátránya van az egybeszerelt kivitelhez képest, ilyen célú felhasználás esetén.
Amúgy 36 centi széles

-
B1T3
addikt
válasz
Aureal
üzenetére
Szerintem ez szinte egy az egyben a Tronsmart T6 Max lehet, csak talán egy minimálisan más hangolást kapott (ami lehet akár gyártási szórás is, vagy hogy a teszteknél a Tronsmart általában már be van járatva). Viszont alapvetően rossz konstrukció, és minőségi zenehallgatásra alkalmatlan ez a felépítés, szóval ha esetleg tökéletesre csiszolnák a hangolását, akkor sem tudnának belőle vállalhatót kihozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- Gaming notebook topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG Flow X13 GV301QC ALAPLAPHIBÁS laptop, javítandó vagy alkatrésznek
- Gigabyte G6X 9KG-43HU854SD (Bontatlan)
- Dell Latitude 7300 Touch 8 gen I5, 16GB RAM, Vil. HUN BILL. 12 HÓ GAR.
- Egyedi PC összerakás személyre szabott konfiguráció, gyors határidővel!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
De amúgy pénzt nem adnák érte.