- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Aureal #13129 üzenetére
Nekem volt T6 Max több hónapig, porfogó feladatát tőkéletesen ellátja. A Blitzwolf valszeg ugyan az csak más név alatt kiadva.
Megmondom ősszintén, ennyiért már kapni valóban jó hangszórót is.
Motion Boom vagy W-King D8 már van ennyiért.Szóval azonos árba semmi értelme kockáztatni, ha van jól bevált model ami valóban jól szól miért venné az ember a rosszabat.
Nekem volt tavaly W-King D8 jó árba vettem, a T6 Maxtól sokkal de sokkal jobb. Szóval ha valaki hangszórót akkar ne fizetett marketing videókat kéne alapul venni. Ott nyilván csak azért dícsérik mert el akarják neked adni, és keresik a verebet a horogra.
Szóval, én biztos nem kockáztatnák ennyi pénzért főleg.
A T6 Max is csak azért került hozzám, mert egy winyora cseréltem haverralDe amúgy pénzt nem adnák érte.
Bár csodálkoztam aki megvette az elégedett volt vele, bele se gondolok akkor milyen lehet a rossz.#13134<Adamsky>
Igen, valahogy Alan Rossi-nál is a Trashmart márka csak 1 videó erejéig szerepelt, ott se sikerült semmi különösen produkálnia.Meg, úgy ősszintén szerintem a piacot azzal tudjuk írányitani ahogy vásárlunk. De ameddig minden gyártó alja, rossz minőségét és megveszik az embereket addig nem kell csodálkozni hogy ilyen sok a hulladék kategória.
Persze, én nem tartom magam Audiófilnek. De az a baj sok márka még az átlagos hangzást se hozza amit az ember elvárhat tőle.
Aztán akik megveszik a rossz minőségű hangszórókat nyilván azért dícsérik mert egyszerűen még nem is halloták valóban jó hangú bluetooth hangszórót se. -
stellaz
veterán
válasz
Aureal #13129 üzenetére
Van értelme, mert nem lehet mindenhol biztosíztani a sztereo elrendezést, így viszont kevesebb a kábel, könnyebb a mozgathatósága és könnyebb elhelyezésre van mód, talán a tervezésnél is figyelembe tudják ezt venni, szóval a hangja is jobb lesz, mint az egymás mellé rakott hangfal párnak. Nálunk is az ebédlőben van, ott nem megoldható a dupla hangfal sztereo elrendezése, ráadásul az úgyis csak a fókuszponthoz közel lenne ideális, ami értelmetlenné is tenné az egészet. Hazahoztam kipróbálni a Genius 1250B-t, közel rakva egymáshoz a hangfalakat teljesen szétesett a hangzás, lógott a kábel, túl magas is a doboz, hülyén is néz ki. Kb csak hátránya van az egybeszerelt kivitelhez képest, ilyen célú felhasználás esetén.
Amúgy 36 centi széles
-
B1T3
Topikgazda
válasz
Aureal #13129 üzenetére
Szerintem ez szinte egy az egyben a Tronsmart T6 Max lehet, csak talán egy minimálisan más hangolást kapott (ami lehet akár gyártási szórás is, vagy hogy a teszteknél a Tronsmart általában már be van járatva). Viszont alapvetően rossz konstrukció, és minőségi zenehallgatásra alkalmatlan ez a felépítés, szóval ha esetleg tökéletesre csiszolnák a hangolását, akkor sem tudnának belőle vállalhatót kihozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged