Hirdetés
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Aureal
üzenetére
Nekem volt T6 Max több hónapig, porfogó feladatát tőkéletesen ellátja. A Blitzwolf valszeg ugyan az csak más név alatt kiadva.
Megmondom ősszintén, ennyiért már kapni valóban jó hangszórót is.
Motion Boom vagy W-King D8 már van ennyiért.Szóval azonos árba semmi értelme kockáztatni, ha van jól bevált model ami valóban jól szól miért venné az ember a rosszabat.
Nekem volt tavaly W-King D8 jó árba vettem, a T6 Maxtól sokkal de sokkal jobb. Szóval ha valaki hangszórót akkar ne fizetett marketing videókat kéne alapul venni. Ott nyilván csak azért dícsérik mert el akarják neked adni, és keresik a verebet a horogra.
Szóval, én biztos nem kockáztatnák ennyi pénzért főleg.
A T6 Max is csak azért került hozzám, mert egy winyora cseréltem haverral
De amúgy pénzt nem adnák érte.
Bár csodálkoztam aki megvette az elégedett volt vele, bele se gondolok akkor milyen lehet a rossz.
#13134<Adamsky>
Igen, valahogy Alan Rossi-nál is a Trashmart márka csak 1 videó erejéig szerepelt, ott se sikerült semmi különösen produkálnia.
Meg, úgy ősszintén szerintem a piacot azzal tudjuk írányitani ahogy vásárlunk. De ameddig minden gyártó alja, rossz minőségét és megveszik az embereket addig nem kell csodálkozni hogy ilyen sok a hulladék kategória.
Persze, én nem tartom magam Audiófilnek. De az a baj sok márka még az átlagos hangzást se hozza amit az ember elvárhat tőle.
Aztán akik megveszik a rossz minőségű hangszórókat nyilván azért dícsérik mert egyszerűen még nem is halloták valóban jó hangú bluetooth hangszórót se. -
stellaz
veterán
válasz
Aureal
üzenetére
Van értelme, mert nem lehet mindenhol biztosíztani a sztereo elrendezést, így viszont kevesebb a kábel, könnyebb a mozgathatósága és könnyebb elhelyezésre van mód, talán a tervezésnél is figyelembe tudják ezt venni, szóval a hangja is jobb lesz, mint az egymás mellé rakott hangfal párnak. Nálunk is az ebédlőben van, ott nem megoldható a dupla hangfal sztereo elrendezése, ráadásul az úgyis csak a fókuszponthoz közel lenne ideális, ami értelmetlenné is tenné az egészet. Hazahoztam kipróbálni a Genius 1250B-t, közel rakva egymáshoz a hangfalakat teljesen szétesett a hangzás, lógott a kábel, túl magas is a doboz, hülyén is néz ki. Kb csak hátránya van az egybeszerelt kivitelhez képest, ilyen célú felhasználás esetén.
Amúgy 36 centi széles

-
B1T3
addikt
válasz
Aureal
üzenetére
Szerintem ez szinte egy az egyben a Tronsmart T6 Max lehet, csak talán egy minimálisan más hangolást kapott (ami lehet akár gyártási szórás is, vagy hogy a teszteknél a Tronsmart általában már be van járatva). Viszont alapvetően rossz konstrukció, és minőségi zenehallgatásra alkalmatlan ez a felépítés, szóval ha esetleg tökéletesre csiszolnák a hangolását, akkor sem tudnának belőle vállalhatót kihozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- OTP Bank topic
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Windows 11
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2) (GL) (Bontatlan)
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Microsoft Surface Laptop Go 3 XK7-00030 (Bontatlan)
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De amúgy pénzt nem adnák érte.