Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Wolfskin

őstag

válasz carl18 #12136 üzenetére

Abban lehet ráció, hogy nem szigetel most rendesen, mert a passzív membrán ragasztva volt, az felmelegítettem, úgy vettem le, de vissza nem ragasztottam, csak lecsavaroztam. De az minimális ami ott elszelel, és leginkább a basszust csökkentené, nem a hangerőt. szerintem.

A másikban igazad van, a kapacitás (mAh) a lejátszási idővel függ össze. Viszont engem a leadott áramerősség érdekel, hogy elég-e 10A egy ilyen kis erősítőnek? Ha nem, akkor sem a hangerőt csökkentené, hanem a dinamikai csúcsoknál kezdene torzítani-hacsak nincs benne valami okos elektronika, ami észleli, hogy nincs kakaó és "lecsavarja a volumét"...

• Cyborg

őstag

válasz carl18 #12136 üzenetére

Nem tudom, hogyan számol a dockin, de, ha 3.000es cellák vannak benne, és 12V-on, akkor abban lennie kellene vagy 9 cellának, ha az villamosságtan alapjait nézzük, ugyanis a 12V sorba kötött celláknál jön ki, ami gondolom kell a teljesítményhez, viszont a kapacitás növeléséhez párhozamosan kell kötni a cellákat.

Pl.
    2 cella sorba kötve továbbra is csak 3.000mAh, csak 7,4-8,2V-on
    2 cella párhuzamosan kötve már 6000mAh, viszont csak 3,6-4,2V-on.

Ergo ilyen számok mellett a Dockinban kell lennie 2db párhuzamosan kötött cellasornak, amiben 1 sorban 3db sorba kötött cella van.

...de én nem vonok kétségbe semmilyen számítást, csak józan paraszti ésszel gondolkodtam. ...amúgy meg, végülis a súlya alapján símán elférne benne 9db cella, hisz az még mindig csak ~0,5 kg, a dockin meg jó nehéz cucc, de gondolom vmi dc-dc konverter is van benne :)

Új hozzászólás Aktív témák