- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
carl18 #12136 üzenetére
Abban lehet ráció, hogy nem szigetel most rendesen, mert a passzív membrán ragasztva volt, az felmelegítettem, úgy vettem le, de vissza nem ragasztottam, csak lecsavaroztam. De az minimális ami ott elszelel, és leginkább a basszust csökkentené, nem a hangerőt. szerintem.
A másikban igazad van, a kapacitás (mAh) a lejátszási idővel függ össze. Viszont engem a leadott áramerősség érdekel, hogy elég-e 10A egy ilyen kis erősítőnek? Ha nem, akkor sem a hangerőt csökkentené, hanem a dinamikai csúcsoknál kezdene torzítani-hacsak nincs benne valami okos elektronika, ami észleli, hogy nincs kakaó és "lecsavarja a volumét"...
-
Cyborg
őstag
válasz
carl18 #12136 üzenetére
Nem tudom, hogyan számol a dockin, de, ha 3.000es cellák vannak benne, és 12V-on, akkor abban lennie kellene vagy 9 cellának, ha az villamosságtan alapjait nézzük, ugyanis a 12V sorba kötött celláknál jön ki, ami gondolom kell a teljesítményhez, viszont a kapacitás növeléséhez párhozamosan kell kötni a cellákat.
Pl.
2 cella sorba kötve továbbra is csak 3.000mAh, csak 7,4-8,2V-on
2 cella párhuzamosan kötve már 6000mAh, viszont csak 3,6-4,2V-on.Ergo ilyen számok mellett a Dockinban kell lennie 2db párhuzamosan kötött cellasornak, amiben 1 sorban 3db sorba kötött cella van.
...de én nem vonok kétségbe semmilyen számítást, csak józan paraszti ésszel gondolkodtam. ...amúgy meg, végülis a súlya alapján símán elférne benne 9db cella, hisz az még mindig csak ~0,5 kg, a dockin meg jó nehéz cucc, de gondolom vmi dc-dc konverter is van benne
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest