Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Mauzes
üzenetére
+1
Ahogy azt már én is korábban megírtam a "tuti", mindent vivő cucc a kettő keresztezéséből születhetne meg.
A Motion+ "zeneibb" (vagy ha nagy szavakat akarok használni, akkor hifi-sebb) hála többek között a dóm magassugárzóknak. A codec támogatás is komolyabb: aptX, sőt - elvileg - aptX LL. A Boom sokkal mélyebbre tud menni, de kevésbé "csilingelő", ill. "tiszta" a hangzás. Kültéren - a jelentősen nagyobb passzív membránoknak köszönhetően - is jobban muzsikál, mint a Plusz. Utóbbi - kialakításából adódóan - az elhelyezésre is érzékenyebb.
Összefoglalva: zene, ízlés (több basszus vs. tisztább hangzás), és felhasználás (kültér vs. beltér) függő.
Ha egyszer az Anker megcsinálná a két hangszóró ötvözését, akkor szerintem az egy igazi HK Go+Play konkurens (killer?) lenne.#11595 betegphiu
"Az áruk viszont ugyan az."
Volt. Én most azt látom, hogy a Boom hol picit, hol pedig jelentősen drágább. A tény pedig, hogy egy ideje eltűnt a lengyel raktárból még tovább drágítja ...OFF
Srácok, van valakinek konkrét, friss infója azzal kapcsolatban, hogy hogyan is alakul majd a vámkezelés július 1-től? Mindjárt itt van, és ehhez képest rohadt nagy a kuss.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Mesterséges intelligencia topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest