Hirdetés
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Grande Ale
üzenetére
"Nálam a kínai vagy a Kínában gyártják az nem ugyanaz."
Nem ugyanaz, de nem is jelenti feltétlenül azt, hogy a Kínában gyártott a rosszabb. Ma már a megrendelőn (aki gyártat) múlik minden." ... egy hónapja kinlodok a cserén egy hivatalos magyar garis Denon hangszóróval ... "
Akkor most miről is beszélünk? Komoly összegbe mernék fogadni, hogy hasonló esetben az amazon-on már rég túl lennél az egész procedúrán. Ez persze nem feltétlen a Denon, sokkal inkább a magyar fogyasztóvédelem szégyene." ... bele sem merek gondolni egy kínai garis ... "
Nyilván van ilyen is, olyan is, de ha utána olvasol, vagy csak elhiszed nekem, akkor most mondom, hogy a kínaiak sokkal (!) korrektebbül állnak hozzá az ilyen garanciális dolgokhoz. Náluk nem kell bemutatkoznod, hogy "kézcsók, én vagyok a vevő". Tudják, hogy rossz értékelés (ez az Ali-n hatványozottan igaz) rengeteg melót, erőfeszítést tesz semmissé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 100% akku / 8 ciklus iStyle Garancia 2028. 10. 19-ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest