- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wendelke
aktív tag
válasz
Wendelke #1061 üzenetére
Legnagyobb meglepetésemre megjött ma a BlitzWolf F4
A ragszámot figyelve, azt hittem, hogy még beragadt a raktárba, mert nem változott a státusza amióta földet ért itthon.
Mint ígértem, összehasonlítottam a korábban vásárolt Xiaomi Mi hangszóróval, illetve a haver JBL Charge 2 hangszórójával.
A véleményem szubjektív, és minden tudományosságot nélkülöz
Csak bluetooth-on próbáltam mindhármat, egy Nokia 735-s WP-s telóval, ahol nem tudok belenyúlni a hangszín szabályozásba, mert az eq. állítás csak a fülesen/ vezetékkel megy.
A BlizWolf hangja szerintem is rendben van, szépen szól a Xiaomi mellett. Szebb a hangképe, van magas és közép is. Lényegesen szebb, élvezhetőbb hangja van mint Xiaomi-nek, ahol talán a mélyre hegyezték ki a dolgokat. A Xiaomi viszont ha vezetékkel van kötve a telóhoz, akkor jobb hangja van, mint bluetooth-on keresztül. Több a magas és érezhetően szebben szól, ezt még korábban próbálgattam, amikor megjött a Xiaomi. Most vezetékkel nem kötöttem őket össze, így nem hallgattam a három hangszórót.
A BlitzWolf-nak nagyobb kicsit a hangereje, de nem igazán érzeni azt a 2x10 W-ot
, a Xiaomi 2x3W-os teljesítménye mellett.
A JBL 2x7.5 W-os teljesítménye kicsit nagyobb hangerőt eredményez mint a BlitzWolf 2x10 W-ja.A JBL nem sokkal, de nagyobbat szól, jobbak a mélyek, meg összességében is egy kicsit jobban/szebben szól mint a BlitzWolf. Más a két hangszórónak a hangképe, valószínűleg a mindkettőnek meg van az a zenei stílus ami jobban, vagy kevésbé jól szól. Ezt ennél jobban nem tudom kifejteni.
Alapvetően mindkettőnek tetszik a hangja. A cimborával arra a konklúzióra jutottunk, hogy ár-érték arányban a BlitzWolf bőven nyer a JBL előtt
Egyébként a súlya (630 gramm) kicsit több, mint a JBL-nek. Érdekes, hogy 4000 mAh-s akksi szerepel a weboldalakon, de a kezelésiben viszont 2000 mAh van, (hogy melyik az igaz, nem tudom) hogy ez mennyi üzemidőt eredményez, arról egyenlőre fogalmam sincsen. A torzítás talán csak max. hangerőn jött elő. A korábban belinkelt tesztben a tesztelő, nagyon durva, torzítós mélyekről írt, ami szerintem nem jellemző.
Egyébként szépen összerakott, masszív cucc, igényesnek mondható, és szerintem a gombok sem zörögnek benne, legalább is én nem tapasztaltam. A bekapcsoló gombja kb. 4 mm átmérőjű kis gomb, ami nem igazán mocorog a házban.
Pár telefonos kép, csak az összehasonlítás végett. Az arányok elég jól látszanak. Szóval azt azért el kell mondani, hogy a legkisebb sem marad le sokkal hangerőben a többitől
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest