Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Wendelke

aktív tag

válasz Wendelke #1061 üzenetére

Legnagyobb meglepetésemre megjött ma a BlitzWolf F4 :C A ragszámot figyelve, azt hittem, hogy még beragadt a raktárba, mert nem változott a státusza amióta földet ért itthon.

Mint ígértem, összehasonlítottam a korábban vásárolt Xiaomi Mi hangszóróval, illetve a haver JBL Charge 2 hangszórójával.

A véleményem szubjektív, és minden tudományosságot nélkülöz :D

Csak bluetooth-on próbáltam mindhármat, egy Nokia 735-s WP-s telóval, ahol nem tudok belenyúlni a hangszín szabályozásba, mert az eq. állítás csak a fülesen/ vezetékkel megy.

A BlizWolf hangja szerintem is rendben van, szépen szól a Xiaomi mellett. Szebb a hangképe, van magas és közép is. Lényegesen szebb, élvezhetőbb hangja van mint Xiaomi-nek, ahol talán a mélyre hegyezték ki a dolgokat. A Xiaomi viszont ha vezetékkel van kötve a telóhoz, akkor jobb hangja van, mint bluetooth-on keresztül. Több a magas és érezhetően szebben szól, ezt még korábban próbálgattam, amikor megjött a Xiaomi. Most vezetékkel nem kötöttem őket össze, így nem hallgattam a három hangszórót.

A BlitzWolf-nak nagyobb kicsit a hangereje, de nem igazán érzeni azt a 2x10 W-ot :F , a Xiaomi 2x3W-os teljesítménye mellett.
    A JBL 2x7.5 W-os teljesítménye kicsit nagyobb hangerőt eredményez mint a BlitzWolf 2x10 W-ja.

A JBL nem sokkal, de nagyobbat szól, jobbak a mélyek, meg összességében is egy kicsit jobban/szebben szól mint a BlitzWolf. Más a két hangszórónak a hangképe, valószínűleg a mindkettőnek meg van az a zenei stílus ami jobban, vagy kevésbé jól szól. Ezt ennél jobban nem tudom kifejteni. :U

Alapvetően mindkettőnek tetszik a hangja. A cimborával arra a konklúzióra jutottunk, hogy ár-érték arányban a BlitzWolf bőven nyer a JBL előtt :K

Egyébként a súlya (630 gramm) kicsit több, mint a JBL-nek. Érdekes, hogy 4000 mAh-s akksi szerepel a weboldalakon, de a kezelésiben viszont 2000 mAh van, (hogy melyik az igaz, nem tudom) hogy ez mennyi üzemidőt eredményez, arról egyenlőre fogalmam sincsen. A torzítás talán csak max. hangerőn jött elő. A korábban belinkelt tesztben a tesztelő, nagyon durva, torzítós mélyekről írt, ami szerintem nem jellemző.

Egyébként szépen összerakott, masszív cucc, igényesnek mondható, és szerintem a gombok sem zörögnek benne, legalább is én nem tapasztaltam. A bekapcsoló gombja kb. 4 mm átmérőjű kis gomb, ami nem igazán mocorog a házban.

Pár telefonos kép, csak az összehasonlítás végett. Az arányok elég jól látszanak. Szóval azt azért el kell mondani, hogy a legkisebb sem marad le sokkal hangerőben a többitől :) .

Új hozzászólás Aktív témák