- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krill77
őstag
-
Krill77
őstag
Az oluv altal dicsért SL 1000 nem ugyan az mint az itt futo JKR. Utobbi rosszabb, torzit. (olvastam is mar erről kommentekben)
Az anker boost pedig jo cucc de nem kültérre. (vagy epp hataron, szodával) Valamivel hangosabb mint a bose sl mini 2. Ami egy kopp halk cucc kva drágán. -
Krill77
őstag
válasz
holozis_HUN #2451 üzenetére
Beszéd kihangositonak jo. Jbl go szint. 15 ert meg...
-
Krill77
őstag
válasz
holozis_HUN #2427 üzenetére
Neked megy a kihangosito funkció hivasnal? Azt hittem nincs benne de a dobozon lattam. De nem tudom működtetni. Sehogy sem jon a beszéd a speakerbol..
-
Krill77
őstag
válasz
Siamiáu #2432 üzenetére
A legutóbbi par videojaban oluv pont ezeket is tesztelte, összemérte. Ha megnézed, választ kapsz. Asszem az xb30 olyan hangosan szol mint a dockin. (de nem szól mar olyan szépen) A xb40 még hangosabb. Bar oluv szerint ez kevésbé jo. Meg rémlik valami idegesítő akku jelzés is említése..
-
Krill77
őstag
válasz
holozis_HUN #2427 üzenetére
Sokáig tölt. Ahogy a dobozon irja
Es ja meleg a teteje. De zeneleskor is erzekeltem mar. Ez normális. -
Krill77
őstag
válasz
Siamiáu #2417 üzenetére
A dfine csak német piacon van es igen, amazon. Kuponrol nem tudok.
Tudsz teszteket nezni a YouTube on ( clavinetjunkie sony/dockin) ezt beirod es hallhatod. kb egyforma hangos a kettő de a dockin nagy hangeron mar testesebb, mig a sony elfogy. Ennek ellenére a sony szvsz az egyik leghangosabb a meretehez kepest. -
Krill77
őstag
válasz
Lapkamalac #2405 üzenetére
Sony srs xb30 (38 e ft)
(mediaban akciós lehet mert 34e)
-
Krill77
őstag
válasz
holozis_HUN #2399 üzenetére
Tedd bele egy vall táskába. Vekony Legyen az anyaga. Figyeld hogy rangatja a vállad a basszus.
-
Krill77
őstag
válasz
holozis_HUN #2396 üzenetére
Az előző spekeremnél is lattam egy tesztben de nekunk 2 telon sem mutatta az akku jelzest. Gyanitottam, h droid verzio vagy Bluetooth verzió az ok.
-
Krill77
őstag
válasz
holozis_HUN #2392 üzenetére
Piros villogas amikor bekapcs utan csatizni próbál.
-
Krill77
őstag
válasz
holozis_HUN #2389 üzenetére
Akkor van feltoltve ha a piros led kialszik.
-
Krill77
őstag
válasz
-szabi- #2380 üzenetére
Nem akarok hülyeséget mondani de sztem olya 4 ora lehet a max. Kb mint a flip 3. Powerbankrol meg ezt nem próbáltam. A másik ment. (settopboxra szoktam dugni, az usb2es tehat tuti . Viszont most neztem egy videót a YouTube on. Bele lehet látni, egesz komolyam nez ki. Hasonlo a flip 3 hoz. "Divoom Voombox Outdoor G2 What's inside, and bass test?"
-
Krill77
őstag
válasz
holozis_HUN #2374 üzenetére
Milyen telod van? En közelről nem tapasztaltam ilyet. Szobakon át volt egy-egy kihagyás de semmi vész. Haverom kínai teloja szörnyű volt Bluetoothban. 2 m legvonal es akadt a speaker..
Kint soha sem volt gondom. -
Krill77
őstag
Hat, egy tv azért mas. A hangrol azert mas a véleményem. Foleg ha viszont hallod a sajátod eloben. Illetve ha kello mennyiségűt hallottál/láttál. De ami még fontosabb az a teszter véleménye. Kifejezetten ra szokott fókuszálni egy-egy hibara. Pl a BO a1 puffogása, ami jellemző ra. A legtöbbünk úgyis egy jo ár/érték arányú cuccra vagyik. Ennek a kiválasztására tökéletes.
-
-
Krill77
őstag
válasz
kaszibat #2359 üzenetére
Csöndes kültér es szimpla beltér közt nincs különbség. Én azt hivom kulterinek ami brutális ember tömegben is jol hallható. (plusz hattérből a nagyváros zaja) a lényeg, h bármilyen környezetben képes csinálni egy legalább 2x2 meteres zene burkot. Csöndes kültéren egy szimpla speaker is elhallatszik 30m re is akár .
Hauptmann: ugy erzem mar mindent elmondtam. Mindenképp kerulném a favágó, leegyszerusitett véleményezést melynek nincs igazi tapasztalati alapja.Nekem egy régi p380 inspire van. Teljesen megfelel. Baromi régen volt 12 e ft.
-
Krill77
őstag
válasz
kaszibat #2355 üzenetére
Mp3 es mp3 közt is nagy különbség van. Siman van olyan aminek az alap hangereje 2xese a masiknak. Na az megrecsegteti a hangszórót. Egyébként egyet értek azzal amit írsz. Csak nekem az a baj a csak beltéri bl speakerrel, h arra van mas is. Egy 12 ezres creative vagy logitech szenne aláz egy 3x annyiba kerulo bl cuccot.
-
Krill77
őstag
válasz
tibbike01 #2352 üzenetére
Van abban igazsag, h az sl szépen szól. (Mar az eredeti. Ez a jkr ez passz) No de, h lehet egy divoommal összehasonlítani az is passz. Hisz amikor az sl mar recseg, a divoom akkor éled.. Ha meg valaki 3 videót nez meg es egyetemes igazságokat kürtöl azzal nem kell érdemben foglalkozni.
Azt kell eldontenie mindenkinek, h milyen igényeknek megfelelő speakert akar. Számomra a Bluetooth speaker egy mobilis cucc, tehat kint is szoljon. Hangosan. -
Krill77
őstag
válasz
Hauptmann #2339 üzenetére
"De ha lehet hinni Oluvnak, akkor a DivoomVoombox 2-nek is elég fos, középkiemelt hangja van az SL-1000S-hez képest.Szerintem ezek után ki lehet jelenteni, hogy akinek a hangminőség fontosabb a hangerőnél, annak a 10-20 ezres kategóriában kb. egyedüli választása a JKR:"
Hogy ez mekkora hülyeség.
-
Krill77
őstag
válasz
benvolio #2301 üzenetére
Alacsony hangerőn 50% alatt kiprobalhatod a következőt: jazz beallitas de a basszust 4db rol 1 re lehuzod, a bass boostot (ha van) meg vagy 25% ra felnyomod. Tehat : 60hz (+1db), 230hz (+2db), 910hz (0), 3600hz (+2), 14000( +2). Szebben szol. A bass boost miatt pedig halkan is testes marad a hangja.
Illetve nekem a tabletem 2x olyan hangosan hajtja meg mint a telo. (2 eszköz is ra csatlakozhat egyszerre es stop után a masikrol lehet inditani a zenét.)
A két oldalrol nem ugyanaz szol. A led nélküli felől tobb a magas! Ez 100%. Egy tvre kötve kábellel is kellemesen megdobja annak a hangját. Egy zenei musornal eg es föld a különbség. Full toltes utan pedig huzd ki, ne legyen éjszakára rajta!
-
Krill77
őstag
válasz
dellfanboy #2299 üzenetére
Mondjuk a Go egy tularazott car.. Felét se éri.
-
Krill77
őstag
válasz
Intel fan11 #2275 üzenetére
Olvass kicsit vissza. 10-20 e a leggyakoribb kérés.
-
Krill77
őstag
válasz
Intel fan11 #2273 üzenetére
Ezt a fa dobozosságot felejtsd el. Nem attol lesz jo egy bt cucc. Egyébként meg olvasgass vissza. ( ha nagyon kell, Fa dobozos az archeernek van. YouTube :Archeer A320 - soundcheck)
-
Krill77
őstag
válasz
Hauptmann #2195 üzenetére
1: ez az isoundbar nem az az isoundbar amit oluv tesztelt. Mar egy klón. Blitzwolf klónjai is eltérnek. +/- irányba is.
2. A regi isoundbar az etalon volt hangzásban (bizonyos szintig) igy a nem tisztan es magas hiányosan szolo enusictol szebben szol. Viszont az olcsón is baromi hangosan es basszusosan szol. Amit az isoundbar egyáltalán nem tudott. Messze a flip 3/F4 alatt van a max hangereje.
Tehát mas celra van a kettő. Alma körte.. -
Krill77
őstag
-
Krill77
őstag
válasz
holozis_HUN #2165 üzenetére
Neha ez is berecseg, hívjuk torzításnak ami a valosagban kattanás. Oluv is emliti. Amit irtal te is. Keményebb szamoknál előfordulhat. Pl gyilkos techno vagy goa. Bizonyos tipusu mélyeknél, ilyenkor halkabbra kell venni. Ezert a pénzért ez jar.
-
Krill77
őstag
válasz
holozis_HUN #2162 üzenetére
Nen késik a hang. A lényeg, h alacsony hangeron nincs olyan basszus, mint a flipnek. (telon ranyomod a bass boostot es kesz).
Kaszibat: a sl abszolút beltéri cucc. Oluv is emliti. Kulter mindenkinek mas. Az en "kültérem" zajos stb. Oda mar nem elég. Egy kertes hazba hátra persze jo. -
Krill77
őstag
válasz
holozis_HUN #2159 üzenetére
Sztem a 15re mar megeri a garis divoom 17ert jobban. A blitzwolf nem 4e mah es nem is 20watt. Ez mind kamu.
-
Krill77
őstag
válasz
holozis_HUN #2157 üzenetére
Kulter neccesebb ennyiből. Oda min divoom, de ha zuzni akarsz akkor jbl charge 2 plusz vagy sony xb3. (30e) Esetleg lealkudsz egy flip 3mat 20 körülire.
-
Krill77
őstag
válasz
holozis_HUN #2155 üzenetére
Hi. Az isoundbar sl 1000 amit ajánlani szoktak itt 10-15 kozt (allis) . Szepen szol, bar nem hangos. 17 ert a divoom voombox outdoor 2 ami mar kulterre is ok. Az itthonról.
Teszt rolukouTube clavinetjunkie [speaker név]
-
Krill77
őstag
-
Krill77
őstag
-
Krill77
őstag
Nem tudok rola. Ebben a kategóriában a sonyban van a legnagyobb. 8e mah. A jbl charge 2+ lenne még, ha jol tudom kismillió volt kitéve a MMban 25 e ftért. Általában a nagyobb hangerejuekben van nagyobb, nyilvan, h bírja a hajtást. Jellemzően nem raknak egy kis/halk speakerbe nagy akkut.
-
Krill77
őstag
Leadzmnél az a 2x12watt az olyan mint a blitzwolf 20 wattja. A valos erteknek a kozeleben nincs. Az eredeti (enusic) kb a flip 3 hoz hasonlón hangerőn szól. Az meg messze van a 24 wattól mivel 2x8 watt. Illetve a magas hangokat nem adja le jól, tompán szól. Ez a nagyobbik baj.
-
Krill77
őstag
válasz
csaszi72 #2059 üzenetére
"Elvileg nem tolhat akkorát a BO". Imádom az ilyen szakértő véleményeket. Legalább egy kicsit utána jarhatnal, mielőtt a sajátodat az égig emeled. Pont, h a jbl xtreme basszusa jobb a hk nál. Túlságosan is basszusos, sokszor hátrány már. A bos3 meg szebben szol az xtremetol. Csak mono es no akku. Ezert kell venni dockin d fine-t. Verhetetlen aron van. Plusz hordozható.
-
Krill77
őstag
Ez nem igaz. Gondolom neked az van azert véded. Nos a tesztek nem ezt mutatják. A magasai is szebbek es hangeroben jóval többet tud. Ez nem vita tárgya. Charge 3 tol a charge 2 plus is jobban szol. A vízálló boritas miatt a harmat EQzni kell a magasaknál. Őszintén szólva mar az xb3 is jobb volt a charge 3 nal.
Petyke77:
dockin d fine. Nezz rola tesztet clavinetjunkietől. Mindent ver azon az áron. -
Krill77
őstag
Ne használtat. Én a helyedben jbl charge 2, sony srs xb3 ban gondolkodnék. Még nincs infom a sony srs xb20 rol . Ami szinten erdekes lehet. Flip 4 szeru oluv egyik kommentárja szerint. Ami jó. Ha kicsit több pénzed van akkor nagy bajnok a Sony srs xb30. Charge 3 nem ajánlott a tompa magas miatt.
Ezekrol tesztet nézhetsz clavinetjunkie-tol a YouTube on. -
Krill77
őstag
válasz
DannyL81 #2007 üzenetére
Sajna pont 15 az az ár aminel meg nincs döbbenetes változás egy 10 ezreshez képest.. 15 ert a blitzwolf f4 szokott menni. De 17ert van divoom voombox outdoor 2. Egyik sem tökéletes azert. 10 körül a xiaomi square box vagy a fentebb linkelt henger tipus. Kintrol kicsit olcsobb minden, bar azt nem írtad, h honnan vennéd.
-
Krill77
őstag
válasz
#33253120 #2008 üzenetére
Valami értelmeset is irhattal volna. Pl, h a jbl charge 3 tol olcsobb es szebben szol es joval hangosabban! Konkrétan a leghangosabb a kategóriában. Akku az xb 3 ban 8e volt, sztem ebben sem kisebb. Ebben is jobb a jbltol. Plusz Xbass funkcio ha esetleg igény lenne ra.
-
Krill77
őstag
válasz
pixelmester. #2001 üzenetére
Flip 4 helyett vegyél sony srs xb30 at!
-
Krill77
őstag
válasz
albinolynx #1986 üzenetére
Gyakran akciós a bluedio az allin. Egyébként clavinetjunkie videoit nézegesd a YouTubeon. A jofogáson lehetsz Go-t egesz olcsón ujat is - bar szvsz 3e ftot er meg. Anker, Jam, xiaomi is gyart ilyen pici kütyüket.
-
Krill77
őstag
válasz
albinolynx #1984 üzenetére
Bluedio bs3. 28 euroért nem rossz vetel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest