- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
addikt
válasz
Krill77 #2379 üzenetére
Vettem kis BT adót a pc-hez, vevőt meg a music centerhez kb 4 méter távolság.
Ha az adót hátsó usb-re tettem akkor nem tudott csatlakozni.
Elülső usb-t használva közvetlen rálátásnál minden ok, de ha közé állok akkor akadozik.
Ugyanez ha telefonról adom,ha a zsebemben van a telefon és 3-4 méterre eltávolodom majd úgy fordulok, hogy a testem árnyékol szintén akadozik.
Két BT hangszóróm van azoknál is tapasztaltam ezt.
Múltkori kerti partin cimborám is akart zenét küldeni az ő telója is ugyanezt csinálta.Szóval többféle variációban mindig ugyanazt kaptam, 3-4 méter után ha árnyékolás van meg-megakad.
Most hétvégén újabb kerti-partira viszem magammal blitzwolf-f3 hangszóróm.
Kíváncsi vagyok tapasztalatom azonos lesz e múltkorival, kifogy e a hangerőből.
Aztán valahogy csak eldöntöm leadzm vagy outdoor.Jó lenne amit kérdeztem arra a tulajok végre írnának valamit.
Meddig mennek max hangerőn?
Működnek e töltőről és/vagy powerbankról?üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos. 1 Év Garanciával!
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB 100% Akku Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest