- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
otoaak
tag
válasz
Krill77 #2408 üzenetére
Nem teljesít jobban, munkatársam rendelt D finet és beigazolódott amit sokan felhoztak a calvinetjunkies összehasonlító videó alatt, az xtreme hangerőben és hangzásban is jobb csak frissítés után resetelni kell az xtremet ez maradt el a calvinet videóban nekem is rossz volt reset nélkül rá se lehetett ismerni szinte, de reset után már nincs gond. Azóta ráadásul már 2 frissítése is volt az xtremenek én ugyan nem vennék újra xtremet de nem a hangzás, hanem az aksi probléma miatt (nálam is előjött valószínű gariztatni fogom).
Ár/értékbe így is sokkal jobb a D fine az xtreme messze nem jobb annyival, hogy megérje a +40k-t de ez az összes drágább bt hangfalra is áll.
Németországban MM-ben láttam beolit 15-öt az xtreme árában, a HK go is 100k alatt van mind a kettő nagyon jó de a D fine kinyírta a felső kategóriát nem éri meg többet költeni ha ilyen minőséget kapsz olcsóbban. De ez csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sorozatok
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged