- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
benvolio
őstag
Megrendeltem a "vízes" boltból a gyereknek a Divoom Voombox Outdoor-t. Nagy szerencsére nekünk is a 2-es verzió érkezett meg, ahogy más is írta, hogy ezt kapta másik boltból is, nem az 1-est. Szerintem nagyon igényes, egyben van, masszív. A hangja teljesen jó, én nem érzek semmiben hiányt rajta, szépen szól. Nincs összehasonlítási alapom csak 5ezres kategóriát hallottam eddig, de azokat messze túlszárnyalja. A netes tesztek a dupla ennyibe kerülőkkel hasonlítgatják, most már értem miért. 20ezer alatt nagyon jó vétel szerintem. Volt itt akinek nem tetszett a hangja úgy emlékszem, de szerintem és a család többi tagja szerint is bőven több és jobb, mint vártuk tőle. Ezt nemcsak a gyerek fogja használni, hanem a kerti party-k hangulat zenéjét fogja adni az biztos. Ez a kerti asztal kötelező tartozéka lesz, elölről és hátulról is ugyan úgy szól, nem kell "irányba" rakni.
Igy elsőre ez a benyomásom róla. Én ajánlom.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest