Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
otoaak
tag
válasz
Krill77 #2408 üzenetére
Nem teljesít jobban, munkatársam rendelt D finet és beigazolódott amit sokan felhoztak a calvinetjunkies összehasonlító videó alatt, az xtreme hangerőben és hangzásban is jobb csak frissítés után resetelni kell az xtremet ez maradt el a calvinet videóban nekem is rossz volt reset nélkül rá se lehetett ismerni szinte, de reset után már nincs gond. Azóta ráadásul már 2 frissítése is volt az xtremenek én ugyan nem vennék újra xtremet de nem a hangzás, hanem az aksi probléma miatt (nálam is előjött valószínű gariztatni fogom).
Ár/értékbe így is sokkal jobb a D fine az xtreme messze nem jobb annyival, hogy megérje a +40k-t de ez az összes drágább bt hangfalra is áll.
Németországban MM-ben láttam beolit 15-öt az xtreme árában, a HK go is 100k alatt van mind a kettő nagyon jó de a D fine kinyírta a felső kategóriát nem éri meg többet költeni ha ilyen minőséget kapsz olcsóbban. De ez csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Hajlítható stílus, pörgős teljesítmény - 512GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest