- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
válasz
kmarci25 #13554 üzenetére
Pont tegnap beszéltem erről öcsemmel. Akármikor rendelt az Amazonról egyszerre több cuccot, sosem volt, hogy egybe csomagolva kapja meg. Ahány tétel volt, annyi csomag lett. ( Persze, ha valamiből egy cégtől rendelt2 vagy több akármit, azokat természetesen egybe csomagolták)
-
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás #12728 üzenetére
A Realme és az OP telefonok előtt is volt nullázva a hangfal.
Látja mindegyik telefon, de nem tud egyik sem csatlakozni. Csak a Samsung eddig. Semmi más. -
pècsimunkás
addikt
válasz
carl18 #12696 üzenetére
Említettem öcsémnek ezt a kis hangfalat.
Annyit mondott tesóm, hogy, a kislánya Uboom- jához eddig csak Samsung telefon csatlakozott.
A kislánya, az én keresztlányom, és névnapjára kapta a hangfalat tőlem.
Azt már régebben írtam hogy semmilyen Xiaomi termék sem kapcsolódik hozzá, de nemrég kiderült, hogy Realme és OnePlus telefonokkal sem kapcsolódik össze.
Szóval az Uboom az első, és egyben utolsó Earfun termék a családban.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
carl18 #12583 üzenetére
Az én Dockinom is köszöni, jól van
!
3,5 éves, de szerintem még 1x ennyit ki fog bírni. Legalábbis remélem!
Kicsit off... A tabletem- HP Pavilion x2 10-, is 6 éves, és minden ok vele. Amikor megvettem gondoltam 2-3 évet kibír.
És már 6 éves...
Mondjuk a német MM- volt karácsonyi akcióban Samsung laptop, 11gen. I5- el, + ajándék Tab A7 lite tablettel 800 euróért, amit majdnem megvettem, de csak majdnem.
Jó ajánlat volt nagyon, csak a laptop volt normál áron 850 euró, de csak arra használtam volna a laptopot, amire a HP- t. Szóval felesleges lett volna.
Majd jövőre esetleg -
pècsimunkás
addikt
Tegnap egész nap hallgattuk öcsémmel unokatesóm Motion Boom- ját. Unokatesóm mondta, hogy próbáljuk ki.
Szépen szól nagyon!
Öcsémnek is tetszett, mondta is, hogy lehet rendel belőle, de mindjárt kettőt akkor.
Ha holnap megkotlik ( ne így legyen) a Dockin, már venném is az Ankert én is. És én is kettőt
.
2x70 euró... Vicc -
pècsimunkás
addikt
Ez egész jó akciónak tűnik: [link]
-
pècsimunkás
addikt
Ha lenne tipp, már kaptál volna választ, mert azért megyeget ez a fórum.
Annyit tudok mondani, hogy unokahugom Earfun Uboom- jához pl egyetlen Xiaomi telefon sem csatlakozik, amit eddig próbáltunk. Mi8 lite, Redmi Note8, Poco M3, és Poco X3 pro sem csatlakozik.
Nálad van csatlakozás, de nincs hang...
Gondolom láma kérdés, de esetleg... Volt a telefon újraindítva? -
pècsimunkás
addikt
válasz
borbar #12043 üzenetére
Csak egy ötlet volt. Láttam, hogy MM- tól jön, de ebayes.
Gondolom direktbe biztos nem szállítanak, de arra gondoltam, Amazon vagy Ebay- en keresztül talán.
Meg még valami: kb mindenkinek van kint jó ismerőse, akivel tudna hozatni, max várni kell 1-2 hetet.
De a Dockin most jó áron van, a szar forint ellenére is.
Üdv! -
pècsimunkás
addikt
válasz
<Adamsky> #11850 üzenetére
Más bluetooth eszközzel működnek a telefonok. Legalábbis eddig nem volt panasz.
Nekem másod telefonnak M3 van, unakahúgonak X3 pro, édesanyámnak Mi8 lite, unokatesómnak Redmi Note 8T.
A Dockinnal működik pl mindegyik.
Szóval az Earfun lesz a ludas.
Annyi, hogy a kisebbik unakahúgi kapta ajándékba, a Samsung A20 e- jével simán megy. Azt tavaly kapta amúgy névnapjára -
pècsimunkás
addikt
Samsungokkal, Realme- vel, OP3- al semmi probléma, a Xiaomi termékekkel nem megy.
Kisebbik unakahúgi használja Samsungal, a nagyobbik unakahúgi Pocoja nem csatlakozott rá. Aztán szépen el kezdtük próbálgatni, és 4 Xiaomi termék sem működött vele. -
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás #11841 üzenetére
Unokatesóm Redmi Note 8T- je sem látja
.
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
Van egy kis érdekesség az Earfun Uboom- al kapcsolatban.
Unakahúgi Poco X3 Pro- ja nem kapcsolódik, az én Poco M3- m sem, édesanyám Mi 8 lite- ja sem.
Van másvalaki a Xiaomihoz vette esetleg?
És működik is? -
pècsimunkás
addikt
válasz
carl18 #11629 üzenetére
Vettem unakahúgi névnapjára egy Uboom- ot.
Nagy sikere volt, a hétvégén adtam át .
Itthon kipróbáltam azért, persze közvetlenül a Dockin után.
Nagyon szépen szól, kis hangerőn majdnem úgy mint a Dockin, de amint megy a kakaó, kijön a Dockin hatalmas fölénye!
De... a 33,83 euró minden centjét megérte!
Az unakahúgi boldogsága meg mindent!!!
-
pècsimunkás
addikt
Unokatesóm egy ilyen hangszórót nézett ki: [link]
Ismeri valaki esetleg?
A vélemények az árukeresőn nagyon jók róla. -
pècsimunkás
addikt
Megjött ma az Uboom. Kolléganőimmel mindjárt ki is próbáltuk
.
Jövő héten használom kicsit, aztán feltöltve nemsokára megkapja az unakahúgom. -
pècsimunkás
addikt
Tegnapelőtt jött e-mail, hogy ma megkapom az Uboom- ot.
Elmaradt. Tegnap este Erfurtban volt, 60 km kb, csodálkozom, hogy nem kaptam meg.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
<Adamsky> #11210 üzenetére
Mindképpen megírom, hogy milyen.
Ha megjön, ki is próbálom.
A kislány névnapja június 2. lesz, de valószínűleg június 5.-- én kapja maj meg, addig nem akarok várni a kipróbálással.
Szerk.: nekem nincs Amazonas regisztrációm, de az ebayes ára az Earfun Uboomnak
... Horror.
33,xx euróért bomba áron volt!
-
pècsimunkás
addikt
válasz
<Adamsky> #11205 üzenetére
Megoldódott, a 3 e- mail címem közül egyszer csak elfogadta az egyiket, sokszori próbálkozás után.
Amit múltkor írtam, 10 éves unokahúgomnak lesz névnapjára.
Június elején lesz a napja, de ez jó kis akció volt, úgyhogy megrendeltem. Ha szól úgy mint a Flip 4 vagy az 5, akkor már ok. Majd kiderül...
Köszi a linket amúgy... -
pècsimunkás
addikt
válasz
carl18 #11122 üzenetére
Még annyi- amit fentebb írtam, hogy lehet, hogy volt töltőn a Dockin. Mondjuk én nem emlékszem rá, de öcsém sem biztos benne
.
Majd legközelebb megnézem mit tud pontosan max hangerőn telefonról is és a HP tabletemről is.
Majd...
Jó a lakó közösség, nem akarom elcseszni.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
carl18 #11122 üzenetére
A hangszórón is ki volt maxolva, tuti.
Többször rányomtam a hangerő gombra, csak sípolt.
Kalapács 50 szólt a legtöbbet, szóval fontos volt a hangerő
De volt minden más is.2,5. Júliusban lesz 3.
Ha a HP tableten nézek filmet, mintha egy házimozi szólna.
Döbbenetes...
De, mondom, ott sokkal nagyobb hangerő van, mint a Samsung telefonoknál.
Ha holnap bedöglene, rendelném is a következő D Fine- t.
Jó vétel volt!
-
pècsimunkás
addikt
válasz
carl18 #11120 üzenetére
Négyen voltunk, 2 láda kis Becks, 0,7 l Jäger, 3-4 deci konyak, és 3-4 deci mézes fogyott
. Szóval ha valami nem tiszta, az érthető
.
Annyi, hogy öcsémnek is és nekem is Samsung telefonunk van, aminek lényegesen lejjebb a max volume mint a HP tabletemen.
Lényegesen...
Ha tlefonról legközelebb is ki lesz maxolva a Dockin, megírom mi a helyzet. -
pècsimunkás
addikt
válasz
carl18 #11118 üzenetére
Felhívtam öcsémet, azt mondja, úgy emlékszik, hogy volt töltőn a Dockin, de nem biztos benne
!
Jó buli volt, na
Majd ha "teszteljük" megint, megírom mi a szitu. Lehet, hogy kell 1-2-3 hónapot várni, de megírom.
Elég jó lépcsőházban lakunk, kicsit várok a következő Dockin tesztel!
-
pècsimunkás
addikt
válasz
<Adamsky> #10935 üzenetére
Az FM rádió miatt esetleg jó lett volna a Jack, de hagyom majd a francba.
Ez lesz aztán kész. Június elején lesz az unakahúgi névnapja, majd arra kap egy Ankert. Ha addig jön valami új, akkor ráérek agyalni, ha nem lesz nagy változás, akkor megkapja az Ankert.
Örülni fog neki, az biztos. -
pècsimunkás
addikt
válasz
<Adamsky> #10914 üzenetére
Köszönöm
!
Igazából kettő unakahúgi van 11-12 évesek. Lehet kap mindkettő egyet-egyet a Anker SoundCore Boost - ból, és a húsvét, névnap vagy szülinap le lesz fedve.
Aztán persze nem, volt már ilyen, hogy 2-3 ünnepre valami, és persze mindig volt a " napon" ajándék
.
Szerk.: majd megírod a tapasztalatokat az Anker- ről?
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok.
A Flip 4 kategóriájában ajánlottatok pár hangszórót. Tribit vagy Anker volt? Nem emlékszem.
Unokahúgomnak vennék egyet húsvétra. -
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Makszimusz #8642 üzenetére
!
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Makszimusz #8636 üzenetére
Nem a légy- lószar összefüggésre gondoltál
?
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Makszimusz #8593 üzenetére
Szeretem is nagyon
Tervbe van, ha befejezem németországi pályafutásom 2-3 év múlva, oda akarok vissza költözni. A szülői házba. Ott a szobám, a kutyám, az igazi otthon- bár itt is jó
Vettem egy 145 cm-es es tévét, Strong asszem a neve, és ahhoz vennék. Mindig valamit fejlesztek, és csak a készre megyek haza. Utoljára pl egy darts táblát vittem haza. Mindig valamit... Mindig valami újat, hogy ne akkor költekezzek ki, ha haza mentem. Arra gondoltam, nyáron szülinapomra meglepem magam egy ilyen szettel. Vagy karácsonyra. Valamelyik szabim alatt. -
pècsimunkás
addikt
válasz
ribarszki #8461 üzenetére
Csak a Dockin- nál, ezt, hogy tudod megoldani?
Mert mielőtt kikapcsol, egy halvány piros LED világít a tetején. Napsütésben kb nem is lehet látni, ha meg filmet nézek, darts közben zenét hallgatok, vagy akármikor is használom, nem lehet folyamatosan a hangfal tetejét nézni, hogy mikor világít a LED. Ráadásul akkor már csak max 3-5% lehet benne. -
pècsimunkás
addikt
Hogy tudod 20 és 80% között használni?
Amikor megjelenik a piros LED, akkor már alig van az aksiban élet. Én sajnos 10/9 arányban lemerítem teljesen, mert azt a halovány LED- et ritkán veszem észre. Ha lemerül, akkor rá a töltőre, aztán hallgatom tovább persze...
Ritkán hallgatom nagyon hangosan, alapvetően hetente 1x töltöm.
Jack kábellel szoktad használni? Én még eleinte használtam, hogy lassabban merüljön, de idén talán még nem is használtam a Jack kábelt. -
pècsimunkás
addikt
válasz
Yager01 #7564 üzenetére
Fentebb írtam : Dockin D Fine
Ebben a kategóriában , ezért az árért 10/10 !
Lehet elfogult vagyok vele , de otthon ( Németországban ) , kertipartin - grillpartin, Magyarországon ( igazi otthon, ahol 8x4 - es a szobám ) tökéletes választás . Telefonnal , tablettel, tv- vel össze kötve is . Mindegy ...
Ha a súly - kb 2 kg , nem számít , és a JBL Extreme kategóriában nézelődsz : Dockin D Fine ! -
pècsimunkás
addikt
válasz
Redneck #7329 üzenetére
Ha nem zavar a nagysága és a tömege , jobb az XB41 . Szerintem legalábbis . Az az Xtreme kategóriája . Nekem Dockin van , de én csak a konyha és a szobám között "cipelem " . Meg néha Magyarországra , de oda viszi az autó . Öcsém például Flip 4-et vett , de ő többször hurcibálja , neki az volt praktikusabb .
-
pècsimunkás
addikt
Öcsém ma megrendelte ezt : [link]
Sokáig gondolkodott a Dockin - on , de ez a kis hangfal jó áron van , és most este meg is vette . -
pècsimunkás
addikt
Én csak a szobám és a konyha között hordozom , meg néha Magyarországra , és néha ha megyek öcsémékhez . Szóval nekem a súly nem gond .
Mondták , vehettem volna hazára valami mini hifit , de az ugye nem jó , mert nem tudom a konyha meg a szobám között cipelni . Meg ez jobban szól., mint valami gyengébb mini hifi . -
pècsimunkás
addikt
Semmit , úgy látszik lejárt az akció . Tegnap 120 euró volt . És nem volt visszaszámláló , hogy csak - mittudomén hétfő 24:00 h ig . Szóltam öcsémnek is , de akkor ő is lemaradt róla .
Szerk .: az Amazonon volt , de a Dockin oldalán . Megnéztem .
Én az enyémet az ebayen vettem , de a Dockintól . Tehát nem másik cégtől .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest