Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
Sziasztok.
Van egy BlitzWolf BW-F2 hangszórónk. KATT
Azon kaptam magunkat, hogy mostanában eléggé sokat hallgatunk rajta telefonról sztrímelt dolgokat. Az erősítőt szinte egyáltalán nem kapcsoljuk be. És szerintem eljött az idő a váltásra, részben pont emiatt, hogy ha már ennyit használjuk, akkor szóljon kellemesebben.
Úgy nagyjából fogalmam sincsen, mit szeretnék helyette.
De könnyen hordozható méret kellene, az tuti. Igazából az sem árt, ha kissé gyerek biztos
Néztem a JBL flip 5-öt illetve a charge 4-et. Viszont mindkettő 1 hangszórós, ha jól értettem... Az nagy gond? Nálam mondjuk nem éppen jó pont.
Illetve úgy összességében nem tudom a JBL hangszórói mennyire vannak túlárazva? Érdemes helyette valami más márkát nézni, mit ajánlanátok? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Néztem a JBL flip 5-öt illetve a charge 4-et. Viszont mindkettő 1 hangszórós, ha jól értettem... Az nagy gond? Nálam mondjuk nem éppen jó pont.