Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Fotók, videók mobillal
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- uleFone Power
- Apple Watch
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mondod te aki rommá spammeled a szarjaiddal az összes topikot ahova betévedsz. Mindig az a frankó, amit éppen kínából linkelsz.
Ide jöttem ugrálni?
Nézzük már te miért jöttél ide: [link]Hoppá, megérkeztél, és a harmadik kommented egy reflinkes cucc linkelése volt. MICSODA VÉLETLEN!
Tudod mit? Rendben, én arrogáns vagyok, te pedig egy reklámokkal spammelő, szakmaiságtól független kis egyedi hópihe.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gamer PC jó áron! Ryzen 7 5800X/Rog RTX2080 Super/1TB SSD
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- PlayStation 4 Slim 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest