Új hozzászólás Aktív témák
-
nemethbalazs
tag
Sziasztok!
Kis segítség kellene
. Szeretnék vásárolni egy bluetooth hangszórót cirka 20.000 Ft-if (65 USD) magasságában. Nem feltétlen hurcolásra, inkább otthoni használatra valamint tavasztól jelentős udvari, kültéri zenehallgatásra. Fontos lenne, hogy ne csak mobilról, hanem mondjuk SD kártyáról mobil nélkül is lehessen használni. Természetesen minél jobb minőséget szeretnék minél kedvezőbb áron csakúgy mint mindenki más
.
Tapasztalatom blouetooth hangszórókkal nincs, szóval minden javaslat nagy segítség lenne nekem. Nappaliban, dolgozóban viszonylag minőségi hifi rendszer van, szóval a jó hangzás elsődleges
Egyenlőre a fórum alapján két kiszemeltet találtam a BlitzWolf® BW-AS2, és a DOSS SoundBox XL személyében. Vajon melyik lehet jobb? Napokban láttam az Anker Soundcore Motion+ -t is 70 EUR-ra leárazva, nagy duzzogva még beleférhetne, csak nincs rajta SD kártya hely. Köszönök előre is minden javaslatot, hozzászólást
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Flint 2 OFF topik
- Horgász topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest