- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
FuRiONight
üzenetére
Ezeket az UE Megaboom kisebb és nagyobbakat hallgattam korábban műszaki áruházban. Én nem ajánlom. Nagyobb a "füstje", mint amennyit az ára mutat.
Multiroom-ban nem vagyok otthon, de azok inkább LAN/WLAN megoldásúak. Nem véletlen. Nekem pozíciótól függően a BT hangfalam a szomszédos szobában is már hajlandó meg-megszakítani a folyamatos streamet a telefonról. Az hogy BT-n keresztül, akár több ugyan olyan eszköz összekapcsolható, és ugyan azt a zenét játsza szinkronban, az még nem nevezhető multiroomnak...
H/K Onyx Studio 5-t egy srác ajánlotta fentebb. clavinetjunkie youtube csatornájába belehallgatva (mert még élőben nem hallottam) jó ajánlatnak tűnik az árért (60kilohuf körül) cserébe. Vagy ha már extreme 2, akkor hallgasd meg a H/K Go&Play-t (70-80kilohuf) élőben vagy az említett youtube csatornán. Szerintem sokkal élvezetesebb hallgatni. Én a szülőknek az előző generációból vettem egyet (Szinte ugyan úgy szól mint a jelenlegi Go&Play a tesztek szerint), havernak is van. Nagyon elégedettek vagyunk vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adventi kalendáriumok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Horgász topik
- World of Tanks - MMO
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256 GB Használt, megkímélt 93% akku 2026. 02. 27-ig
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Silver ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB 95%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi