Hirdetés
- Samsung Gear S3 - második kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
válasz
Maxximus
üzenetére
Szerintem sem kell kerülni és úgy látom sokan vagyunk, akik nem adunk többet érte 50-60K-nál
Természetesen 80-90e környékén nem ajánlott. Viszont senki nem emeli a ki a hordozhatóságát LOL Miért? Pedig éppen a hordozhatóság az első szemepont
ami viszont 10/10 a csatolható pánt miatt. Tegnap is fel a nyakba azt go bringa a parkerdő.Másik gyakorlati példa: tegnap este csúszott ki a kezemből épp a Mojo buzzom 30 cm-ről. Természetesen le is vált belül az egyik a hangszóró azonnal ( ütésálló szuper
). Darabokra szedtem mérgemben és a hangszórót kettő ellentétes ponton szorították le apró csavaranyával egymással szemben ( miért is nem 4
), így ha rossz a becsapódási szög, azonnal a széthullik a rögzítés. A porvédelme 1mm-es szövet az apró lyukú védő lemezkén belül.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Természetesen 80-90e környékén nem ajánlott. Viszont senki nem emeli a ki a hordozhatóságát LOL Miért? Pedig éppen a hordozhatóság az első szemepont
ami viszont 10/10 a csatolható pánt miatt. Tegnap is fel a nyakba azt go bringa a parkerdő.
). Darabokra szedtem mérgemben és a hangszórót kettő ellentétes ponton szorították le apró csavaranyával egymással szemben ( miért is nem 4
), így ha rossz a becsapódási szög, azonnal a széthullik a rögzítés. A porvédelme 1mm-es szövet az apró lyukú védő lemezkén belül.