Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz rdt89 #20866 üzenetére

" ... a használati útmutatójában 50hz van ... " – én ilyet sehol sem találtam. Egy ekkora dögnek min. illene. 50 Hz – de még inkább 40 Hz alá is – bemenni.

" ... remélem mellkason ver a basszus ... " – ahhoz rohadt nagy teljesítmény kell, és valódi (nem kiemelt) mélyek. Vagy hangerő. A kettő – nagyon – nem ugyanaz. Sok hangszórónál megfigyelhető a 60-70 Hz körüli – sokszor irtózatos – emelés. Ez zenétől függően hozhatja "WOW faktort", de ha az ember nem csak egyféle (EDM) zenét hallgat, akkor egy idő után látni fogja azt a bizonyos lólábat ...

#20869 vodrosjozsi
    " Brannon No d"-re gondolsz? Ja, hát az egy pojáca. És most nem feltétlen (csupán) a stílusára gondolok.

#20871 bwoay
    " ... objektívan tud összehasonlítani, hangerőtől és/vagy adott számtól függően tud egyik vagy a másik felé hajlani." – igen, ő tényleg "hallgatózik", és nem vm. prekoncepcióval ül le tesztelni.
    Mindazonáltal a "csapongásával" (most épp ez a jobb, de egy másik számnál amaz) nem mindig értek egyet (sőt inkább nem). Lehet nem jó példa, de ez kicsit olyan, mint egy sz*rul működő fényképező, ami alapvetően egyféle fehéregyensúllyal operál (meleg színek), és a képeket túlszaturálja. Ez egy borongós, szürke (és ködös) képen segít. Az eredmény a szemnek szebb lesz, de nem a valóságot fogod rajta látni. Az eleve színes napfényes képek – az előbbiek okán – rohadt sz*rok lesznek.
    Egyébként javasoltam már neki pár dolgot, amit szemlátomást meg is fogadott (pl. nem az asztal közepére vagy a földre teszi a hangszórókat), de volt amit nem (pl. hogy néha bevághatná a felvételbe az eredeti zenét).

#20872 carl18
    Jól néz ki ez az LG. Majd meglátjuk, hogy mit tud ...
    Amit nem értek, hogy erről is mért maradt le a vállpánt, ill. mi lehet az a kötél szerű izé a passzív membránok körül / alatt.

Új hozzászólás Aktív témák