Hirdetés
- iPhone topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Garmin topik
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
"Anno próbáltam Partybox 310-et a kocsiban és minden volt csak jó hangú nem, főleg mivel hátul az ülésről szólt."
Fontos az elhelyezés, sőt szinteket dobhat vissza az élményen, ha az nem optimálisan van.
Én fülmagasságba tenném, nagyon nem csodálkozom, hogy az ülésre téve nem szólt jól.
Anno volt olyan kocsim, amiben a kalaptartón voltak a Videoton hangszórók.
Az mérföldekkel veri a jelenlegi hangzását.
"...bent volt a műszerfalon a Motion Boom zajkeltésre és az sem szólt kellemesen abban a kis térben.
Persze dübörögni tud kis térben, de nálam az alap hangcucc a Focusban kellemesebben szól."
Ha a gyári hifi úgy szólna ahogy kell, eszembe sem jutna ilyen cuccban gondolkodni...
Még nem hallottam szólni, de a BB3-ra az írják, hogy a legtöbb BT hsz-val ellentétben ez három utas.
Volt szerencsém pár JBL-hez az utóbbi 20 évben, és azért mindíg azt kaptam amit vártam.
2025-ben legjobb BT hsz az Rtings szerint a JBL BB3.

Egy diagram önmagában nyilván nem mond semmit a hangzásról, de olyan rossz azért nem lehet, a jelenleginél egészen biztosan jobb lesz, de majd kiderül, mindenesetre köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi