- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
<Adamsky> #19151 üzenetére
persze, az is egy eshetőség, hogy ez a legjobb a világon. csak ezt annyira nagyon sulykolják, hogy már pont ettől gyanús. miközben lehet tudni, hogy az Earfun lényegében megvezette, mert nem az összeladások, hanem reflink rendszer alapján számolnak el. így ha tőlük (Oluv és becses neje) függetlenül indul be a biznisz, az nekik semmiféle bevételt nem jelent. amennyiben ez valóban így van, és Oluv hónapokat áldozott erre a projektre, akkor utána még muszáj is reklámoznia, ha szeretne üzletileg jól kijönni a dologból. szerintem ez minimum elgondolkodtató.
számomra Alan Ross sokkal hitelesebb. ő nagyon jól tudja, hogy a pártatlansága a lényege a csatornájának, és rendre elutasítja a fizetős ajánlatokat.
úgy gondolom, hogy ez egy borzasztóan fontos ellenpont a két legnépszerűbb/legszakmaibb reviewer között.Joy meg táncikál, meg felvezet, de pl a kommentek közötti szakmaiság már elég idegennek hat tőle. Ezért gondolom, hogy néha nem ő ír.
nincs konkrét modell, ami szerintem jobb, mint a uboom x, mert
1. nincs uboom x-em (ez vélhetően ma délután már nem lesz igaz)
2. amikor lesz, akkor sem fogom tudni összevetni 10 másikkal.
egy video alapján nehéz is ezt eldönteni. ugyanakkor lássuk be: egy ilyen video játszi könnyedséggel manipulálható.nektek viszont simán elhittem, hogy azért ez az ajánlott típus, mert jobb kb minden eddigi, általatok próbált bt hangszórónál. neked egyébként külön hálás vagyok azért, mert kitértél rá, hogy a speciális hangolásnak köszönhetően mind beltéren, mind kültéren megállja a helyét, és ez tényleg nem jellemző minden hangszóróra, nálam viszont ez egy döntő szempont.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest