Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bwoay

nagyúr

válasz <Adamsky> #19151 üzenetére

persze, az is egy eshetőség, hogy ez a legjobb a világon. csak ezt annyira nagyon sulykolják, hogy már pont ettől gyanús. miközben lehet tudni, hogy az Earfun lényegében megvezette, mert nem az összeladások, hanem reflink rendszer alapján számolnak el. így ha tőlük (Oluv és becses neje) függetlenül indul be a biznisz, az nekik semmiféle bevételt nem jelent. amennyiben ez valóban így van, és Oluv hónapokat áldozott erre a projektre, akkor utána még muszáj is reklámoznia, ha szeretne üzletileg jól kijönni a dologból. szerintem ez minimum elgondolkodtató.

számomra Alan Ross sokkal hitelesebb. ő nagyon jól tudja, hogy a pártatlansága a lényege a csatornájának, és rendre elutasítja a fizetős ajánlatokat.
    úgy gondolom, hogy ez egy borzasztóan fontos ellenpont a két legnépszerűbb/legszakmaibb reviewer között.

Joy meg táncikál, meg felvezet, de pl a kommentek közötti szakmaiság már elég idegennek hat tőle. Ezért gondolom, hogy néha nem ő ír.

nincs konkrét modell, ami szerintem jobb, mint a uboom x, mert
    1. nincs uboom x-em (ez vélhetően ma délután már nem lesz igaz)
    2. amikor lesz, akkor sem fogom tudni összevetni 10 másikkal.
    egy video alapján nehéz is ezt eldönteni. ugyanakkor lássuk be: egy ilyen video játszi könnyedséggel manipulálható.

nektek viszont simán elhittem, hogy azért ez az ajánlott típus, mert jobb kb minden eddigi, általatok próbált bt hangszórónál. neked egyébként külön hálás vagyok azért, mert kitértél rá, hogy a speciális hangolásnak köszönhetően mind beltéren, mind kültéren megállja a helyét, és ez tényleg nem jellemző minden hangszóróra, nálam viszont ez egy döntő szempont.

Új hozzászólás Aktív témák