Hirdetés
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iGO Primo
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atish19
őstag
válasz
jesszjessz
üzenetére
Motion 300 nekem bejött. Nagy csodát nem kell várni tőle. Hangerő rendben ,szép hangzás meg van kis mély is. Üzemidőről nem tudok nyilatkozni. Napi 20percet szoktam használni kb így nem számolgatom. Jelenleg kuponnal és szállítással 63 euro ami eléggé emészthető ár érte. Motion boom van még ami viszont 10 órával több üzemidőt ígér az előbbihez képest és "balaton állóbb" mert tud lebegni. Motion 300 is vízálló, de szerintem elsüllyed(nem próbáltam). Erre viszont jelenleg nem látok kupont így csak a szokásos 10%os feliratkozós van. Így olyan 85 euró lenne a vége. Szokott ez is lenni akcióban ha nem sürgős akkor ezzel is be lehet mászni 30k ft alá. Ha meg tudsz barátkozni az árával és a külsővel vagy tudsz várni kicsit akkor a Boom jobb vétel lehet. A Jbl Flip-et én nem ajánlom. Összeeresztettük a Motion 300-al és csúnyán elvérzett. Wonderboomot meg nem ismerem, de google képek alapján nem túl bizalomgerjesztő számomra
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Honor 70 (FNE-NX9), 8/256GB, 5G, Dual SIM, Éjfekete, független, garanciális
- iPhone 16 Pro Max 256GB 100% akku (garanciás, független) + Apple Watch Series 5 80% (garanciás)
- Eladó ASUS ROG Claymore II RGB RX HU Kitűnő, Sértetlen Állapotban, Gyári Dobozában!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest