Hirdetés
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Nekem eleve bajom volt azzal, hogy szépen megadtam minden adatomat, munkahelyemre szerettem volna, mert ott portaszolgálat van, erre a gpay fizetéskor önkényesen beemelte onnan a kártyához megadott cím adatokat, ami a lakás.
Persze későn vettem észre, írtam nekik rögtön, de mondták, hogy nem tudják megváltoztatni.
Ups rendszerébe direkt előzetesen regisztráltam, hogy majd megváltoztatom a kiszállitási címet, de ott meg addig nem engedte, amíg legalább 1x meg nem próbálják a kiszállítást.
Holnapra volt ígérve, erre ma este jött a mail az ankertől, hogy Your order has arrived and is available for pickup. Please collect your order soon to avoid it being returned.
Semmilyen adat.
Nyomonkövetési számot beírva ups-nél pedig ott szerepel az átvevő pont.
You may now collect your package at the listed UPS Access Point™.
Collect your parcel at a UPS Access Point™ by
Tuesday, December 26Megnézem mindjárt mit ír a change deliveryre.
Na, azt meg nem engedi, mert nincs hozzá szám, mert az csak sikertelen szállítás esetén van.
You can change your delivery after a delivery attempt has been made. Please track again using the InfoNotice number, which can be found above the barcode on the notice you received.Volt telefonszám megadva, nem hívtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Path of Exile 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest