- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Nekem eleve bajom volt azzal, hogy szépen megadtam minden adatomat, munkahelyemre szerettem volna, mert ott portaszolgálat van, erre a gpay fizetéskor önkényesen beemelte onnan a kártyához megadott cím adatokat, ami a lakás.
Persze későn vettem észre, írtam nekik rögtön, de mondták, hogy nem tudják megváltoztatni.
Ups rendszerébe direkt előzetesen regisztráltam, hogy majd megváltoztatom a kiszállitási címet, de ott meg addig nem engedte, amíg legalább 1x meg nem próbálják a kiszállítást.
Holnapra volt ígérve, erre ma este jött a mail az ankertől, hogy Your order has arrived and is available for pickup. Please collect your order soon to avoid it being returned.
Semmilyen adat.
Nyomonkövetési számot beírva ups-nél pedig ott szerepel az átvevő pont.
You may now collect your package at the listed UPS Access Point™.
Collect your parcel at a UPS Access Point™ by
Tuesday, December 26Megnézem mindjárt mit ír a change deliveryre.
Na, azt meg nem engedi, mert nincs hozzá szám, mert az csak sikertelen szállítás esetén van.
You can change your delivery after a delivery attempt has been made. Please track again using the InfoNotice number, which can be found above the barcode on the notice you received.Volt telefonszám megadva, nem hívtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest