Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem nincs,egy ismerősnél hallottam.Nekem sokkal jobban bejött a hangja mint a JBL-é.
Viszont itt van akinek van ilyenje,részletesebb beszámolót a tulajoktól kaphatsz.
Amúgy én jövőhéten szándékozok rendelni.
Munkahelyen és a garázsban eddig egy Blitzwolf BW-F4 szolgált,ez megvan több mint 4 éve,mostmár viseltes és az akkuja is harmatos,kiszolgálta az idejét.
Baráti összejövetelekhez lett egy JBL Partybox 310,de azt nem tudom mindenhova könnyedén vinni,ezért lesz ez az Anker nekem is."A Go+Play igazi megváltás volt az xtreme utan "
Ezen nem csodálkozom.A JBL inkább tipikus fiatalos hangfalakat gyárt,erős és nem túl kifinomult V karakterrel "csak szóljon mint az állat" ,a HK egy teljesen más célcsoportnak szól teljesen más hangkarakterrel,hiába egy cégcsoport gyártja mindegyiket.Nekem is inkább A HK hangja jön be.Az Onyx Studio 6 tetszik,de az megint olyan macerás cipelés szempontjából,azt nem dobom csak úgy be a hátizsákba/motoron a topcase-be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I3-10105, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (36)
- SAPPHIRE Radeon RX 6650 XT PULSE 8GB + 1 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Intel PC + monitor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
- Logitech MX Master 3 for MAC vezeték nélküli egér
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest