Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Mobilhasználat külföldön
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
Richard!
üzenetére
Tudom, láttam.
Amíg a lengyel raktárról nem érkezik pro, v. kontra infó, nem akarom elkapkodni, no meg most éppen a Boom-ra vagyok inkább rákattanva (persze, ez napról napra változik...
...fő a határozottság
). Azért hajlok perpill mégis inkább a Boom-ra, mert egyrészt a Plusnak minden teszt szerint gyengébb a basszusa, másrészt valóban főleg kültéren lesz használatban. Nem vagyok egy ultimate bass fan, aki seperc alatt élvez a basszus vezérelt JBL soundtól
, viszont az én old school, de elektronikusabb, darkosabb zenéimhez szintén kellenek a jó mélyek (Depeche Mode, Recoil, Vad Fruttik, Paradise Lost, U2, Placebo, Mesh, IAMX, The Gathering, Editors, NIN, White Lies, Rammstein, Front Line Assembly, Faith No More, Queens Of The Stone Age, Massive Attack,...) Persze lehet, h a Motion Plus-nál szintén meg lenne a wow faktor ilyen téren is... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amíg a lengyel raktárról nem érkezik pro, v. kontra infó, nem akarom elkapkodni, no meg most éppen a Boom-ra vagyok inkább rákattanva (persze, ez napról napra változik...
...fő a határozottság
). Azért hajlok perpill mégis inkább a Boom-ra, mert egyrészt a Plusnak minden teszt szerint gyengébb a basszusa, másrészt valóban főleg kültéren lesz használatban. Nem vagyok egy ultimate bass fan, aki seperc alatt élvez a basszus vezérelt JBL soundtól
, viszont az én old school, de elektronikusabb, darkosabb zenéimhez szintén kellenek a jó mélyek (Depeche Mode, Recoil, Vad Fruttik, Paradise Lost, U2, Placebo, Mesh, IAMX, The Gathering, Editors, NIN, White Lies, Rammstein, Front Line Assembly, Faith No More, Queens Of The Stone Age, Massive Attack,...) Persze lehet, h a Motion Plus-nál szintén meg lenne a wow faktor ilyen téren is...