Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
Sziasztok.
Elnézést, hogy nem olvastam végig a topicot, nem tudom, volt-e erről szó korábban. Tervezek venni két db, 2x50w-os autós végfokot, amelyekbe 4.2Bluetooth-vevő van építve (egy már van, de jó lenne mégegy). Így egyszerűbb a telepítés, csak táp kell, ami mindenhol van a kocsiban, a végfok lehet a hangszórók mellett akár, fejegység nem is kell, telóról megy a buli. A kérdésem az, hogy lehetséges-e olyan, hogy a bluetooth média egyszerre két vevőre kerüljön kiküldésre? Mert csatlakoztatni tudok a telóhoz akár 5 BT-egységet is egyszerre, de mindig az utoljára csatlakoztatott szól csak. A teló fejlesztői beállításaiban nem találtam erre megoldást, csak az egyszerre csatlakoztatható BT-egységek számát tudom állítani. Ha valakinek van ötlete, köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő