Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
válasz
kmarci25
üzenetére
Kösz. Közben kutakodtam a témában, elvileg a Samsung drága telói, amiben BT5.0 van, tudnak ilyesmit, de nem egyszerre szól a két hangszóró, késleltetés van. A Bose-nak is van két olyan hangsugárzója (Connect, UE Boom), ami tudja ezt egy külön applikációval. Meg a Sony Party Chain hangszóróit lehet összekapcsolni. De ez mind gyártóspecifikus, más márkákkal, más telókkal nem megy.
-
tatabike
őstag
Sziasztok.
Elnézést, hogy nem olvastam végig a topicot, nem tudom, volt-e erről szó korábban. Tervezek venni két db, 2x50w-os autós végfokot, amelyekbe 4.2Bluetooth-vevő van építve (egy már van, de jó lenne mégegy). Így egyszerűbb a telepítés, csak táp kell, ami mindenhol van a kocsiban, a végfok lehet a hangszórók mellett akár, fejegység nem is kell, telóról megy a buli. A kérdésem az, hogy lehetséges-e olyan, hogy a bluetooth média egyszerre két vevőre kerüljön kiküldésre? Mert csatlakoztatni tudok a telóhoz akár 5 BT-egységet is egyszerre, de mindig az utoljára csatlakoztatott szól csak. A teló fejlesztői beállításaiban nem találtam erre megoldást, csak az egyszerre csatlakoztatható BT-egységek számát tudom állítani. Ha valakinek van ötlete, köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec GPS-350EB-101 A 350W ATX tápegység, Retro gépekbe!
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550 WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- ASRock H61M-GE LGA 1155 alaplap
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest