- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
válasz
kmarci25 #11161 üzenetére
Kösz. Közben kutakodtam a témában, elvileg a Samsung drága telói, amiben BT5.0 van, tudnak ilyesmit, de nem egyszerre szól a két hangszóró, késleltetés van. A Bose-nak is van két olyan hangsugárzója (Connect, UE Boom), ami tudja ezt egy külön applikációval. Meg a Sony Party Chain hangszóróit lehet összekapcsolni. De ez mind gyártóspecifikus, más márkákkal, más telókkal nem megy.
-
tatabike
őstag
Sziasztok.
Elnézést, hogy nem olvastam végig a topicot, nem tudom, volt-e erről szó korábban. Tervezek venni két db, 2x50w-os autós végfokot, amelyekbe 4.2Bluetooth-vevő van építve (egy már van, de jó lenne mégegy). Így egyszerűbb a telepítés, csak táp kell, ami mindenhol van a kocsiban, a végfok lehet a hangszórók mellett akár, fejegység nem is kell, telóról megy a buli. A kérdésem az, hogy lehetséges-e olyan, hogy a bluetooth média egyszerre két vevőre kerüljön kiküldésre? Mert csatlakoztatni tudok a telóhoz akár 5 BT-egységet is egyszerre, de mindig az utoljára csatlakoztatott szól csak. A teló fejlesztői beállításaiban nem találtam erre megoldást, csak az egyszerre csatlakoztatható BT-egységek számát tudom állítani. Ha valakinek van ötlete, köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest