Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Amúgy a line in-t miért hiányolod?Valami olyan eszközre kötni rá, ami nem tud bluetootht?
Én is emellett döntöttem végül meg is jött ma. Nagyon tetszik, elégedett vagyok teljesen. Külsőre is, hangja is, basszus karaktere e. Több, mint tökéletes lesz anyukámnak. Mérete még olyan is, amit ha nagyon akar vihet is magával, táskában, ha megy valahova tesóm gyerekeivel
. Ha nagyon nagyon kötözködni akarnék max az jut eszeme, hogy kicsit kemények a gombok
Jah a ledek is tetszenek, hogy látszik a töltöttség mértéke kicsit így is.És köszi mindenkinek a segítséget, a tanácsokat

Jah egy kédés: mennyire jellemző még a type c csatlakozóval, hogy tökre szokott menni idővel? Még a mikro usb vel volt ilyen nekem telóval is hangfallal is. Gondolkodom ne vegyek e neki bele egy mágneses töltőt, hogy ezzel se legyen gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Ha nagyon nagyon kötözködni akarnék max az jut eszeme, hogy kicsit kemények a gombok
Jah a ledek is tetszenek, hogy látszik a töltöttség mértéke kicsit így is.