Hirdetés
Aktív témák
-
Tutti-amigo
tag
Ha még aktuális a dolog akkor a 4k-t én is megadom. Én itt csücsülök pesten.
Hátha így előnybe kerülök. 4k-nál sokkal többet nem adok, mert 4.25k-ért már újat kapok. Igaz nem ilyet, de nekem most csak az a lényeg, hogy legyen, működjön. SonyE k700i-hez használnám.
-
titko
tag
Szeva! Tökéletesen müxik az adapter, igazad volt a 6.1-es pc suittal szívtam, de letöltöttem a 6.5-öt és így megy. Köszi a jó boltot
-
titko
tag
felvettelek icq-ra
-
titko
tag
Hali csak hozzad
Amúgy miért adod el? nokia 6230-cal használtad, és működött vele?
-
Andie
őstag
Na, ha ma este, vagy holnap de. nem viszitek el, viszem, kecskemétre!
-
Andie
őstag
uppsz
-
Andie
őstag
Egy utolsó upp mára, a későn fekvőknek...
-
Andie
őstag
Valaki 5000ért?
-
Andie
őstag
Egy kis reggeli uppp
-
Andie
őstag
Sziasztok!
Cellink bluetooth USB adapter eladó. Teljesen új, ''szinte'' bontatlan, eredeti csomagolásában, 1 hetes, 1 év garival, install cdvel, user manuallal,stb.
Főbb paraméterei :
- Win + Mac kompatibilis
- Bluetooth v1.2
- Átviteli sebesség (max) : 723 kb/s
- 10 méteres hatótávolság
- Maximum 7 eszközt kezel egyidejüleg
- optimális laptopokhoz, rádiótelefonokhoz, PDA-khoz, vezeték nélküli blútúszos ketyerékhez.
Teszteltem, 1 hetet használtam a 6230i-vel.
Hivatalos oldal : Bővebben: link
Próbálok képet is linkelni, hátha csoda történik :
(ha nemmüxik, akkor itt : Bővebben: link)
Kikiáltási ár : 5990.- , amennyiért vettem. Mivel 1 hetes, nem szeretnék sokat bukni rajta
Vegyétek, vigyétek!
Aktív témák
Hirdetés
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest