Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pörög a topic...
-
válasz
tomee007007 #48 üzenetére
De legalább valami mozgás van a topicban
-
tomee007007
addikt
nincs ötletem
-
Mindenki elment nyaralni?
-
Semmi ötlet?
-
Ennyire nem lehet halott ez a topic...
-
hahó
-
Nemár, hogy senki nem navigál telefonnal!
-
Azzal lehet-e tenni valamit, hogy amikor a Nokia E52-n megy a navigáció, és a kihangosítóra van kitéve a hang, akkor az első kb. egy-másfél másodperc lemarad. (SE HCB-105)
Mert így kicsit vicces, hogy mindíg "...száz méterre" kell elfordulni, csak sose hallom, hogy hány száz... -
tomee007007
addikt
Nokia CK-1W:
Eddigi tapasztalatom: mint már említettem nem rég fedeztem fel az autóban, de azért már próbálgattam: Nokia 6230i és HTC Diamond-al párosítottam össze, egyiknél sem volt gond, rögtön egymásra találtak. A kihangosító rá van kötve a gyári navigációra, és a műszerfal fedélzeti számítógépére, szóval amikor hívás jön be, kijelzi. A nyomógomb megnyomása után kb 2-3 másodperc múlva kapcsol. A hangminőség elég jó, viszonylag távol van tőlem a mikrofon, de még autópályán is tisztán hall akivel beszélek.
Szóval szerintem egyszerű, minőségi, és olcsó(ahogy láttam használtan 8-10.000 körül van ez a típus) -
LaMotta
aktív tag
válasz
tomee007007 #38 üzenetére
Ha úgy érzed, írd le tapasztalataid, mennyire vagy elégedett a kihangosítóval. Köszi!
-
LaMotta
aktív tag
válasz
tomee007007 #36 üzenetére
.. Lejjebbről Viktor0610 kolléga is ezt javasolta volna
.
-
tomee007007
addikt
megoldottam...0000-ás kóddal
-
tomee007007
addikt
sziasztok!
Nem rég vettem autót, és felfedeztem benne egy nokia ck-1w kihangosítót, viszont kéri a pin kódot, a kártya meg nincs nálam, szóval nincs valami ötletetekhogyan tudom valahogy meghack-elni?
-
LaMotta
aktív tag
Köszi a visszajelzést
. Erre én is ideges lennék. Akkor egyelőre ez a kihangosító Nálad nem igazán ajánlott...
-
LaMotta
aktív tag
Többnyire használható és működik más gyártóktól származó BT-kapcsolatok. A legjobb példa talán, hogy pl. egy notebook BT-jéhez mindent tudsz kapcsolni.
(#29) fpy_: Én sajnos nem tudok ilyenről, hacsak nincs valami külsős gyártó erre. Talán beesik még ide valaki, akinek van erről tapasztalata.
(#31) Mag__: Nem lehet, hogy ez "A készülék automatikus felvétele" okozza az összeakadást? Mármint hogy épp ezért állandóan csak érzékeli, és nem csak csatlakozik. Szerintem próbáld ki, hogy erről visszaveszed a "pipát"
. Egyébként el tudom képzelni, hogy ezzel kapcsolatban a (számunkra ismeretlen) PNA gyártója/forgalmazója tud javaslatokat adni. Lehet, hogy egy fimware/szoftver frissítés megoldja a problémát.
-
Mag__
tag
Hi!
SuperTooth kihangositot volt alkalmam használni egy kicsit,és van egy olyan jo tulajdonsága hogy ha elveszti a telefont(mert tul messze megyek töle) akkor ha kellö távolságra vissza megyek akkor magátol csatlakozik a telefonra.
Most egy másik kihangositom van( egy PNA-s navigácio,amin van kihangosito funkcio) ,és ez nem csatlakozik magátol,hanem kézileg kell ujra csatlakoztatni. Amikor hozzáadtam a telefonhoz a kihangositos PNa-t,ott megadtam, hogy "igen csatlakozzon automatikusan", meg " A készülék automatikus felvétele" vagy ilyesmi, azonban nem találja meg magátol,kézileg kell hozzáadni.
Van vkinek ötlete mi a gond?
kösz -
melaak
csendes tag
Hahó valaki aki ért hozzá!
Van egy Samsung Corby-m (gts3650) meg egy sony ericson blootooth headset-em!
Tudom valahogy használni a Samsunghoz?
Én tök amatőr vagyok ilyen téren, és lehet, hogy nem erre a fórumra tartozik, de hátha van valaki aki segíteni tud! -
fpy_
tag
Sziasztok,
az én autómban mobil telefon konsol van beszerelve, a kihangosító a gyári rádiót használja, ill. a beépített mikrofont. Ez még a régi időkből való, Nokia 5110/6110/7110-et fogadó adapter van rajta.
Kérdésem, hogy létezik -e szerintetek olyan BT eszköz, interface, amit ebbe a konzolba illesztve BT képessé teszi a kihagosítót? -
melaak
csendes tag
Hahó valaki aki ért hozzá!
Van egy Samsung Corby-m (gts3650) meg egy sony ericson blootooth headset-em!
Tudom valahogy használni a Samsunghoz?
Én tök amatőr vagyok ilyen téren, és lehet, hogy nem erre a fórumra tartozik, de hátha van valaki aki segíteni tud! -
LaMotta
aktív tag
Na, pöpec
. A HFB-500-at már láttam valahol, az 510-et nem.
Aminek érdemes talán utánanézni, hogy a töltési ideje hogy működik (napsütés nélküli fénnyel is elfogadhatóan töltődik-e), illetve talán még ennél is fontosabb az, hogy mennyire tiszta, vagy hallható a másik oldal számra. Ha ezeket választod, akkor majd véleményezd is itt!
A Jabra Cruiser egy újabb cucc, az oldalon lévő másik kettőnek a hangminősége szinte tökéletes volt, s ebből kiindulva bízom abban, hogy a Cruiser-é is.
Az ST One-é az a Jabra-nál valamennyivel gyengébb volt.
Ez a bekezdés olvasataimból van. -
LaMotta
aktív tag
SuperTooth ONE
A leírás szerint egyidejűleg is tud kettőt kezelni:
"Multi point function: connect 2 phones simultaneously"Jabra CRUISER
"Multiuse™ - connect to 2 devices at the same time"Ha valamelyik elnyeri tetszésed és kipróbáltad, megköszönnék egy visszajelzést
.
-
biker
nagyúr
olyan autós kihangosítót, esetleg fülest keresek, ami EGYSZERRE tud KAPCSOLATBAN lenni 2 telefonnal.
mert majdnem mindet lehet 5-10 eszközzel PÁROSÍTANI, de kapcsolatban csak eggyel tud lennikét telefon van a kocsiban, jó lenne nem két kihangosító hozzájuk
-
csibor
addikt
Nem túl drágán melyiket érdemes venni?
-
nobika1
tag
Autós kihangosítokkal nincs gondom, mert nincs autóm
-
válasz
Viktor0610 #19 üzenetére
Ez kellett, köszi
-
-
válasz
Viktor0610 #17 üzenetére
Újraindítás nem segített, többször próbáltam, a párosítást még megpróbálom. Mondjuk a kihangosítón nem tudom hogy lehet ezt törölni, két gomb van rajta összesen, az egyik a hangerő + -, a másik a ki-be kapcsoló-felvevő. De majd elővadászom valahonnan a használatiját...
-
-
Van egy K750-es SE telefon és egy HCB-105 kihangosító.
Újabban azt csinálja, hogy csak az első hívást feszi fel, ha megint hív valaki, azt már nem, csak a telefonon tudom felvenni, hiába nyomom a kihangosító gombját. A csörgést kiadja, de fel nem veszi.
Mi lehet a baja? -
válasz
Viktor0610 #14 üzenetére
-
-
Ha már itt vagyok
A töltője, amit adtak hozzá, az egy szivargyújtós hucmák. A csatlakozója olyan, hogy passzol a telefonba. Akkor ezzel elvileg tudom tölteni a telefont is a szivargyújtóról? Megfelelő a feszültsége? És fordítva: a telefon töltőjéről tudom tölteni a kihangosítót a konnektorból? (Ez utóbbi pl. most jól jönne, mert az írja a használati, hogy az első használat előtt 5 órát töltsem. Nincs kedvem az autóban eltölteni 5 órát mostanában
)
-
-
Van egy K750-es SE telóm. Vettem egy autós kihangosítót, HCB-105. Egy baj van, hogy nem tudom párosítani, mert jelszót akar. Viszont a leírásában nincs szó sehol sem jelszóról...
Mi lehet ez? -
LaMotta
aktív tag
Köszi az első komoly véleményt, Peet
!
Amúgy ez a CK-7W szintén csak egy telefonhoz tud csatlakozni egy időben?stophunter2: Ahogy láttam ez a kihangosító még ilyen 6230-as korszakból lehet.
Írtad, hogy Nokia-kkal pikk-pakk társul.. Gondolom akkor azok sem Symbian alapúak.
Nem lehet, hogy mint BT-s kapcsolatot, felismerte az LG, meg a SE, de a régi felépítése miatt nem társulnak?
Különben szerintem nyugodtan hívj fel egy Nokia szaküzletet, mit tudnak erről. Eddig csak jó tapasztalataim voltak velük.
És írd meg, ha valamit sikerült elérni.. -
stophunter2
csendes tag
válasz
Viktor0610 #6 üzenetére
megpróbáltam
sajna semmi előrelépés, azaz annyi, hogy a nokia fórumán megtaláltam a kompatibilis eszközök listáját. ez a 610-es symbiamos telókkap sem közösül. az utána lévő generáció már igen, és más BT technológiát is elismer nem csak a nokia telókét.hallott már valaki olyanról hogy ezt a 610-t feltörték volna. csak van rá más szoftver ami nem blokkolja a nem nokia telefonok BT jeleit.
használ valaki 610-es car kit egységet nem nokia telóval?
köszönöm a válaszokat! -
Peet210
őstag
Egyetértek, tényleg hasznos (és biztonságos) eszközök.
Nekem egy Nokia CK-7W van. Ez eddig Nokia és WM alapú telefonokkal használtam. Minden telefont BT kapcsolaton csatlakoztattam hozzá gond nélkül.
WM használó készüléknél az esetek 90%-ban nem kaptam negatív visszajelzést a hangminőséggel kapcsolatban. Viszont sajnos egyszer volt, hogy én tökéletesen hallottam a másik felet de ő nem nagyon értett engem (Nokia telefonnál még nem találkoztam ilyennel pedig egy párral már használtam). A telefonban ha be van kapcsolva a BT akkor automatikusan csatlakozik a kihangosítóhoz. Ha utólag kapcsoljuk be a telefonban a BT-t akkor manuálisan kell csatlakoztatni (ami nem egy nagy művészet hiszen már egyszer párosítottuk a két eszközt).
Mint vezeték nélküli kihangosító meg vagyok elégedve a Nokiával. -
válasz
stophunter2 #5 üzenetére
Próbáld meg "kinullázni", vagyis kitörölni belőle a korábbi párosításokat, talán az a baja, hogy nem tud tárolni több eszközt.
-
stophunter2
csendes tag
Hello!
nekem ilyen nokia kihangosítóm van:
http://www.nokia.hu/A4338042létezik az, hogy csak nokia telókkal hajlandó kékfogas kapcsolatot létesíteni???
már két win alapú, LG és SE telóval is próbáltam, mind látja elsőre a N610-es autós egységét, de az csak a nokiákkal párosodik. de azokkal pikk-pakk, panasz nélkül...
van valakinek valami ötlete?
előre is köszönöm!
L -
LaMotta
aktív tag
válasz
Viktor0610 #3 üzenetére
Na, már legalább van valami életjel a sok topikra nézés mellett
.
Azt láttam, hogy eléggé aktív vagy erre, már azt "vártam", mikor lesz bezárva..
Viszont van ezeknek a kütyüknek létjogosultsága, csak még nem jöttek rá az emberek erre a tényre
. Szóval bízom benne, hogy egyszer elkezdenek vásárolni ilyeneket
. És remélem nem azok után, hogy megbüntették őket
.
-
-
LaMotta
aktív tag
No, hát látom, még nem keltette fel érdeklődéseteket ez a téma.
Néhány gyártó, akiktől érdemes lehet választani:Azért nézelődjetek csak. Egy vezetés közbeni kézben tartott telefonálás min. 10.000 Ft büntetési tétel. Ezek a készülékek megkaphatóak 15.000 Ft körül is. Praktikus is, kényelmes is, szabályos is a használata.
Akárkinek akármilyen márkájú, típusú "handsfree" vagy "non handsfree" kihangosítója van, írjon róla bátran!
-
LaMotta
aktív tag
Vannak tapasztalataitok az alábbi kihangosítókkal?
Nokia HF-300
Supertooth Voice
Sony Ericsson HCB-100Természetesem a leglényegesebb kérdés az átjövő hang hallhatósága illetve a mikrofon hangátvitelének minősége, ergo jól hallanak-e bennünket a másik oldalon...
Kezelhetőség, kompatibilitás... És hasonlók.Mivel ezt egy általános fórumtémának szántam, szívesen várom más típusokról is a véleményeket, hozzászólásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Analóg fényképezés
- Elden Ring Nightreign teszt
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest