- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
szundybence
aktív tag
válasz
ottobacsi #479 üzenetére
Jelenleg még csak kétféle Bluetooth-os fülhallgatót próbáltam ki. Egyik sem győzött meg. Olyan sustorgó-zizegő mellékhangokat hallok benne. Eh nagyon messze van a vezetékes fülhallgatótól. Talán telefonálni lehet mindkettővel, de zenét hallgatni biztosan nem. Ezért kérdezem a gyakorlottaktól: Tényleg ezek ennyire vacak hangminőségűek?
-
Orsi0403
újonc
Sziasztok,
Autóban és motoron, tehát bukósisak alatt is használható BT headset-et keresek. Van valakinek tapasztalata, ötlete?
Előre is köszönöm
-
Vegitaa
senior tag
Köszi, ez a Plantronics Headset Marque2 M165 elég szimpatikus. 12-13ezer már nagyon a felső határ nálam, de talán még belefér...
Érdemes E-bayről rendelni? Ott olcsóbb...
-
ottobacsi
tag
Ha 10ezerre még rádobsz kb. 4-et akkor abból már megvan az M165-ös Plantronics Marque 2 is, ez az árához képest eléggé előkelő helyen van a fenti toplistán...
Nekem is ez tetszett a legjobban, de ennyit már tényleg nem akartam költeni rá... -
Vegitaa
senior tag
Csak az abaj ezekkel a cuccokkal, hogy az üzletben nem lehet kibontani őket, mert jártam úgy, hogy vettem egy elég drágát, s kiesett mindig a fülemből...
-
ottobacsi
tag
Én most matattam körül a témát és én azt szűrtem le abból amit láttam hogy igazából 3 nagy márka van a piacon: Plantronics, Jawbone, Jabra.
Azért ezeknél is vannak drága de ócska cuccok. (Pl.: Jabra Stone)
De igazából itt az a kérdés hogy mennyit szánsz rá és ha meg van az összeg, akkor addig az árig a legjobbat kell megkeresni.
Én 5-6ezret szántam rá, aztán 8 lett belőle egy Plantronics M70 formájában.
Elvileg csütörtökön hozza a futár. (Már várom mint a gyerekek a jézuskát)
Nézegettem a kínai felhozatalt is, de normálisnak tűnőt onnan se tudtam volna rendelni sokkal olcsóbban, a garanciát meg hagyjuk... -
Vegitaa
senior tag
Üdv!
Nokia Lumia 1520-as készülékhez tudnátok valami jó mono bluetooth-os fülhallgatót ajánlani?
Nokia BT fülhallgatók mostanában ha jó láttam ,annyira nem mennek. Sony-t éremes? Esetleg Samsung?
-
ottobacsi
tag
válasz
szundybence #478 üzenetére
Így van ez...
Ha valaki venni akar valamit, akkor megkeresi a fórumot mert szeretne véleményeket olvasni, tanácsot kérni...
Viszont ha már megvette és nincs vele gondja, akkor nagyívben...
Én is ilyen vagyok... sajnos...
Mivel nem javasolt senki semmit, így rászántam egy fél napot a keresgélésre, és az M70-es plantronicsra esett a választás.
Igaz egy kicsit többe kerül mint amit szántam rá, de ennél láttam csak olyan megoldást hogy bedugósan és kampóval is lehet használni, amellett hogy tudásban, árban és minőségben sem utolsó.
Ha már használtam egy ideje, ígérem írok róla pár sort. -
szundybence
aktív tag
Látom itt csak kérdezők vannak, válaszolni nem fog senki sem.
-
ottobacsi
tag
Sziasztok!
Kb. 5-6 ezer Ft-ig milyen fülest ajánlanátok?
Kényelem fontos dolog!
A hangminőség annyira érdekel hogy telefonáláskor szépen halljam a másik felet, és néha néznék(hallgatnék) vele 1-2 filmet.
Egy JIAYU G2F (BT 4.0)-hez kellene.
Mindegy honnan kell rendelni, ebay vagy bármelyik kínai webáruházból, de itthonról is jó.Köszi!
-
PapaMaci
őstag
Jó reggelt!
Sajnos problémás vagyok, mióta megszűnt az általam több évig használt SE headset.
A HBH-PV740 volt az eddigi legjobb headset, amit hordtam. Tudtok ajánlani egy hasonlót?
Ami elvárás:- jó hangminőség,
- magas készenléti idő,
- Hangerő gomb,
- kompakt méret,
- fülkampó,
- ne keljen beledugni a fülbe, hanem a kampón álljon mellette (ne zárja el a külvilágot!)
- Tartós legyen! (van, hogy egy nap 18 órát a fülemen van)
- És ha nem muszáj, ne villogjon! (a pv740-en egy LCD kijelző volt)
- és még egy nagyon fontos: Tudjon férfiként megdögleni! Amiket azóta próbáltam, mind azt csinálja, hogy amikor merül, fél percenként a fülembe ordibál, ami miatt egyszer meg fogom taposni.Buta nokiával használom.
A segítségeket előre is köszönöm!
PapaMaci -
FlasH-BacK
senior tag
-
Doky1988
senior tag
Udv! Tapasztalt mar olyat vki, jelenesetbe Plantronics M55 h viszket a hallojarata tole?
-
havri1
félisten
válasz
Directors #469 üzenetére
Na várj. Ő vette, ő használja, de te vagy közel?
Mármint amikor egymással beszéltek?
Úgy értem, hogy a headset és a telefon, amivel össze van csatlakoztatva.Viccet félretéve, ha úgy is recseg, ha mondjuk 1m közelben van a telefon a headsethez, akkor ott más gebasz van. Lehet telefon szoftver, bt inkompatibilitás, stb.
Másik telefonnal? -
Directors
senior tag
Sziasztok!
Öcsém vett magának egy ilyet.
Rácsatlakoztatta a fejhallgatóját de sajna elég sűrűn akadozik a hang. Ez a rossz minőségű Bluetooth miatt van? Vagy miért ilyen? -
dorika87
őstag
Sziasztok. Kinéztem a Sony SBH-20 headsetjét, de sehol nem találok arra vonatkozó leírást, hogy a sony telefonokon kívül használható-e más telókkal? Illetve egyszerre csatlakoztatható-e hozzá két eszköz, pl. két telefon (magán, céges)?
Karácsonyi ajándéknak szeretném, és jó árban is lenne.
Vagy ha nem ez, akkor még mit tudnátok ajánlani 8k környékén?
Fontos, hogy sztereó headset legyen és előny ha cserélhető a 3.5-ös füles mint pl. itt.
Köszi! -
tutuhawer
őstag
Szevasztok, szeretném /nagyon/ megvenni a Sony új headsetjét, az SBH80-ast. Megrendelném akárhol, ha ajánlanátok jól bevált áruházakat. A SONY boltja, a sonycenter, digicenter Győrben nem játszik, ők ugyanis nem tudnak rendelni, épp nincs.
A kellemetlenségekért elnézésemet kérik.
Segítsetek ki légyszi -
Doky1988
senior tag
Skypehoz, Viberhez milyen headsetek ajánlotok Androidos telefonhoz?
Úgy tudom A2DP-set kell venni mindenképp, mert csak az támogatja a VOIP hívást. -
BigStick
csendes tag
Sziasztok,
Szeretném a segítségeteket kérni.
Vettem egy Plantronics M55 típus headsetet.
A telefon(ok)hoz tökéletesen tudom csatlakoztatni, viszont az driver problémával szembesülök amikor a számítógéphez szeretném csatlkoztatni bluetooth adapteren keresztül.
Felismeri, elkezdi telepíteni és azt írja, hogy nincs megfelelő driver, gyakorlatilag fent van, csak használni nem tudom. A windows elkezd drivert keresni a neten,de nem talál. Beszéltem az ügyfélszolgálattal, ott azt mondják, hogy a windows saját drivere elég hozzá, nekik külön nincs. Hát akkor most mi tévő legyek?
Van esetleg valami ötletetek, javaslatotok, hogy lehetne megoldani a problémát?Köszönöm szépen a segítségeteket
-
Becenick
tag
válasz
Mustármag #421 üzenetére
"keresek bluetooth-os headset-et, de olyat amire jack-el tudom csatlakoztatni a fejhallgatót.(Csak kommunikációra kell és nem akarom hogy folyamatosan a fülemen lógjon.)
Sony SBH50"Üdv !
Én egy ehhez hasonló ketyerét keresnék.
Amit szeretnék:
- bluetooth
- sztereo hangzás (nem csak beszéd minőségig, hanem akár zenére is)
- jack csatlakozási lehetőség (tehát saját fejhallgatóval)
- tápellátás AAA akksi
(Ez utóbbi nem is értem miért tűnt el az utóbbi időben. Méretét és súlyát tekintve nyilván nem előny, de a gyors cserélhetősége, töltése mindenféleképpen erre billentené NÁLAM a mérleget)Azt sem tudom hogyan keressek rá. Headset ? Audio receiver ? ... sehol nem találok ilyet.
Létezik egyáltalán ilyen eszköz ? Ötletek ?
Előre is köszi. -
törölt tag
Sziasztok!
Újabb kiegészítők vásárlásán gondolkozok a kis Lumia 620-omhoz.
Egy BH-121 Bluetooth sztereó fülhallgató vásárlásán gondolkozok.
Az lenne hozzátok a kérdésem, hogy van-e valakinek tapasztalata a fent említett eszközről?Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket.
-
Hauptmann
veterán
Két kérdésem lenne.
1. Aki motorozik, az milyen BT fülest használ? A mostani Plantronics-om a sisak alatt eléggé kényelmetlen, gondolom, valami laosabb változat kelle a jó.
2. A navigáció (Waze) hangját hogy lehet ráirányítani a BT fülesre?
-
hakka0709
csendes tag
Sziasztok,
Nem néztem végig az összes 2000+ hozzászólást, de számit az h, a telefon 4es vagy 3as bluetooth-os?
Platronics M50-es nagyon rossz Sony Xperia Z1 Compacton, de a régi kis Sony Xperia Minin, meg szuper minőség volt, mig a Z1C-n borzadály. Valakinek van vmi tapasztalata? -
havri1
félisten
válasz
batortigris #453 üzenetére
Talán a hangvezérlés. De ennek tekintetében simán a M25 venném
Csak arról nincs tapasztalatom..
Előtte M50-em volt, az is bitang jó volt. -
havri1
félisten
válasz
batortigris #451 üzenetére
Plantronics M55
Lassan 1 éve tökéletesen üzemel, 11 óra beszélgetés, 3xx óra készenlét, hangutasítások, női hang bemondja a fontosabb adatokat (merülés, csatlakozás, stb), DeepSleep, multipoint, A2DP, kampós és szilikonos is lehet. -
batortigris
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani egy jó kis bluetooth-headsetet 5-10ezer Ft között, ami kényelmes, jól szól, megbízható, sokat bír egy töltéssel....
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest