- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rotor82
aktív tag
válasz
agromeláris #673 üzenetére
Az is jó lenne szerintem. Kaphatok segítséget a menetéhez?
De azt sem tudom, hogy milyen országok térképeit tartalmazza jelenleg a nálam lévő kütyü.
Egyébként rendben működik. -
audia5
csendes tag
Üdv!
Sajnos én is belefutottam egy Bluepanther 350 2 gombosba. Sajnos nem találok hozzá rom-ot, ill. nk.bin fájlt. A fenti link sajnos nem megy. Tudnál estleg PM-ben küldeni egy működő Rom-t?
Köszönöm! -
joededy
csendes tag
válasz
Szimba-111 #668 üzenetére
Szia
Közben 11.30-kor elküldtem óriáslevélben -
Szimba-111
újonc
Most sikerült letölteni a datáról, így már nem kell küldeni az e-mail címre.
Köszönöm mégegyszer. -
Szimba-111
újonc
Sajnos nem lehet egyenlőre letölteni a data-ról.
Ha a Pü-ben megadott e-mail címre elküldenéd megköszönném. -
Szimba-111
újonc
Szia!
Köszönöm szépen!
Írtam PÜ-t. -
joededy
csendes tag
válasz
Szimba-111 #664 üzenetére
Szia!
Parancsolj,használd egészséggel
https://data.hu/get/12264858/BluePanther_romok.rar -
joededy
csendes tag
válasz
BGabor1986 #659 üzenetére
Szia
Nem teljes a csomag,mert sérült a csomagolás.
Melyik kellene? -
joededy
csendes tag
válasz
BGabor1986 #659 üzenetére
Szia
Este felrakom. -
BGabor1986
újonc
válasz
agromeláris #656 üzenetére
Üdv!
Esetleg megvan még ez a pakk? A topikban levő linkek halottak sajnos :/
-
sopronyi
csendes tag
Sziasztok: Köszönöm a gyors segitséget sajnos a rom csere nem oldotta meg a gondot a rendszer ikon amikor megnyomom akkor ezt irja ki
MenqUI.exeError
An uneexpected error has occured in MenqUI.exe
Select Quit and then restart this program, or select Details for more information.Error MenqUI.exe
SerialzationExceptionat
System.Resources.resourcereader.ParseMessageEnd -
TNorbert
újonc
Üdv. Az én problémám is az lenne, hogy frissítenem kellene az itt olvasottak alapján a Romot de nem találok beszerezhető verziót rá. Csak a kezdő képernyőig jut és tovább nem. A menüt már nem tölti be. Kerestem de mindenütt csak halott linkeket találok. Szóval ha bárkinek lenne használható formában nagyon szívesen venném és megköszönném. BluePanther V350 és a kétgombos amihez kellene.
-
agromeláris
csendes tag
Nah, miután úgy gondoltam, hogy 3/4-éig van az akksi, (a gép ezt mutatta) így bátorkodtam feltenni az autós töltőre kikapcsolt állapotban. Ment is egész nap, de most este ahogy levettem a töltőről, azzal kellett szembesülnöm, hogy nemhogy több szufla lett benne, hanem visszaesett majdnem negyedére a feszültség.
Na, erre varrjatok gombot!
Ez a jelenség vajon mitől lehet?
Tehát egyértelmű, hogy nem veszi a töltést sem hálózatról (220V) sem pedig a 12V-os autós töltőről....
De mindegyik masina ezt produkálja, bár az egygombost még nem tettem fel autósra, de próbaképpen egész pontosan rádugtam, de csak pislogott a piros led a gépen amíg le nem vettem róla. Nála esetleg gondolok a töltésszabályzó (vagy valami hasonló lehet benne gondolom) elektronikára, hogy esetleg az tönkrement. Már ha van benne ilyesmi. Jobb ötletem nincs momentán....
Holnap ismét felteszem őket a modelltöltőre, aztán addig agyalok, hogy mi lehet a probléma. -
agromeláris
csendes tag
Nos, megnyomattam őket a modellakksi töltővel LiIon módban, mondhatom azt, hogy egész faszányosak lettek, egész jól megteltek, bár csak 350-380 mAh ment mindegyikbe, mert este későn már lekapcsoltam őket, mivel LiPo és társai akksikat nem hagyunk töltődni felügyelet nélkül. Mindezt persze kisütés után, mert előtte kisütöttem őket, hagytam bennük 2,7V-ot. A mAh-t nem tudom mennyi maradt bennük, azt nem látom a műszeren. Most mindegyik 3/4 feletti töltöttséget mutat a BP-ben, de még holnap is felteszem mindegyiket tölteni, mert nem elégszem meg ennyivel. Aztán majd meglátom, hogy az autóstöltővel mit mutat.
A ROMfrissítés szerintem sikerült előtte, mert végigcsinált mindent, majd újraindult, (azóta nem írja ki, hogy frissítsem a ROM-t) de most is a 1.1.4.1 version van rajta. A processzor ARM920T egyébként, a Software Version pedig 1.1.
Gondolom ezek normális adatok.
Noh hirtelen ennyi, remélem nyújt némi segítséget a hasonló gondokkal küzdőknek is. -
agromeláris
csendes tag
Egyébként még az a történetem, hogy nem tölti az akksit valamiért.
A 2 gombos ugye most került hozzám, de (azon szinte minden gyári, látszik, hogy nem is használták) a saját töltőjével sem, sem pedig Nokia gyári töltővel töltés után sem marad benne szufla. Már a második új akksit raktam bele és töltöttem mindegyiket előtte liion és lipo módban is modellezős profi akksitöltővel. A 3,8-4,2V a töltés befejezésekor megvan mindegyikben, de amikor a helyére kerül, akkor már csak negyedéig mutat a masina akár alapban, akár iGO-t is elindítva és hiába van rajta a töltő bármelyike, semmit sem változik 12 óra után sem. De ugyanez a történet az egygombosommal is. Mondjuk őt már 2009-ben vettem, azóta hibátlanul üzemelt egészen az idén nyárig, aztán jöttek ezek a tünetek, hogy már annyi sem volt benne, hogy maga a gép beinduljon, így kapott új akksit, de azt sem tölti.
Na, erre keresném a megoldást, hátha valaki tud valamit. -
joededy
csendes tag
válasz
agromeláris #641 üzenetére
Szia
Nekem van midegyik de a céges gépemen,amit nem látok a jövő héten.Ha utána is jó felrakom.
Esetleg ez még élhet
http://data.hu/get/10209667/BluePanther_romok.rar -
joededy
csendes tag
válasz
agromeláris #639 üzenetére
Szia!
Kipróbáltam,nekem elindult.De az a "C" -
Bery
csendes tag
Üdv, látom haldoklik a fórum, egy kis letöltési segítség ha szükség van rá!
[link] -
törölt tag
Hello mindenki.
Nekem is ugyan az lenne a gondom mint sokad magamnak
BP V350 2 gombos
Töltési logó után semmi
Valaki tudna még segíteni egy firmware frissítésben?
-
Bery
csendes tag
Hello, egy kis segítség a nem indul a gép, vagy esetleg MenqUI.exe file hiba van!
[link] -
oliva55
újonc
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki? Van egy Bluepanther V350 típusú GPS-em azon szeretném a legújabb térképet feltenni, amiben már szerepelnek az új fizetős utak is (M0...stb...). Hol találom, persze ami ingyenes. Köszi a segítséget!
-
Jégvirág086
újonc
Sziasztok!
Nekem meghalt a BP-m.
Bekapcsolás után fehér a hátterem. Tud valaki megoldást? -
Bobek34
csendes tag
Sziasztok.
Kezembe adtak egy BP V350b-t és frissitenem kéne rajta a térképet.
Tud valaki segiteni abban hogy hol találok,és hogyan kell felrakni rá?
előre is köszönöm. -
rajani011
csendes tag
Üdvözlettel,
Szükségem van a segítségedre a BP V350, 2 dugmeta.Pri égő jelenik logo.Uzeo én SD-kártya formázása FAT 32 Windows 7.Preko ezt a linket http://pdaplus.hu/download/maiden/bp3502. Letöltöttem rom zip amit bontani, és van csak egy nk.bin fajl.Njega másoltam az SD-kártyát, és tedd a uređaj.Startovao navigálhatok leírt módon, és van egy kék képernyő, amely közli, hogy várjak, de 4 óra után semmit nem történt meg.Van valami javaslata, hogy mit és hol gresim.Pozdrav és köszönet előre -
anagymedve
csendes tag
válasz
Novák Péter #581 üzenetére
Szia!
A kérdés: mit sikerült kezdeni a gps-el?
Hasonlóképp jártam én is -
cozmo
őstag
Bluepanther v350 romtár
http://pdaplus.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=4276&Itemid=69Megejtettem a frissítést le is futott. Minden oké, mégis megmaradt az eredeti hiba amiért belekezdtem.
Bekapcsolást követően a 6 logós képernyőnél megáll és se érintésre se az oldalsó vezérlő tekergetésére nem reagál. Kuka? -
politika
csendes tag
Én is kíváncsi lennék egy frissítési eljárásra mert nem sikerült ezidáig
Köszi!!! -
törölt tag
Sziasztok.Én már régóta szemezgetek evvel a telefonnal. [link] Mi a véleményetek róla?Illetve,le tudnátok írni hogy mik az előnyei és mik a hátrányai?
A válaszokat előre is köszönöm. -
rnoemi
újonc
Sziasztok!
Szereztem egy BluePanther v350-c gps-t. Kipróbáltam, de régi a térkép rajta, olyan utcába is beküldött, amibe már nem lehet behajtani. Segítségre lenne szükségem, hogyan tudnám frissíteni a térképet. Abszolút nem értek hozzá, szerintem privátban lenne a legjobb válaszolni a segíteni tudóknak, de úgy, mintha egy ötévesnek magyarázna.
Előre is köszönöm -
BZotyisz
újonc
Sziasztok.
Adott 1 bluepanther v350 amin csak a bootlogo jön be.
2 gombos
SN: mqn0742...
sd update-nél v1.2 for 400 09,01tudtok hozzá romot küldei?
Előre is köszönöm. -
jojuka
újonc
sziasztok kaptam egy ugyan ilyen Bluepanther 350. 2 gombos készüléket.Teljesen levan formázva a memóriakártyája és csak a kezdő képernyő jelenik meg.Mit tudok ilyenkor csinálni?és a gépem se ismeri fel.
-
xcel2000
aktív tag
Sziasztok!
Valaki dobjon egy PM et akár 20 an is csak HELP! BP v350c-m van és nincs navim rajt -
csutak1
csendes tag
üdvözlök mindenkit! Lenne 1 kérésem! Van nálam egy Bluepanther V350 gps , már nagyon sokan leirták hogyan kell fel tenni sd. kártyára az igo8-at, de ahogy olvasgatom a válaszokat, a kérdésekre senki nem válaszol érthetően vagy teljesen! Én azt szeretném aki tudja írja le mit hova kell másolni a gps-ben! Nem sd kártyára ha nem a gps -re?? . Én új ROM-ot tettem fel és nem tudom hogy a sys.txt , shell.ini fájlokat a gps-en hova kell másolni, vagy is egyáltalán mit hova és melyik részre a residentflash meghajtóba nekem van egy dokuments and setting mappa abba kell rakni vagy csak mellé? és mit rakjak mellé? a shell vagy a sys fájlt én csináltam egy mobilenavigator mappát abba tegyem vagy mellé, és a igo exe fájlát fel kell másolni vagy nem? ezt senki nem írja le konkrétan! Már mindent probáltam de nem indul az IGO. Már át irtam a foldert és a rawdisplayt is. azt akarom megtudni SD kártyárol hogyan inditsam az igo8 at. Tehát valaki aki tudja írja le legyen szíves hogy az sd kártyára és a gps-re mit hova kell másolni. Előre is köszönöm a válaszokat ! Ja és eddig annyit értem el hogy a gps a navigátor gomb érintése után az írja ki hogy : Program application database cannot be found.
-
x15
csendes tag
Sziasztok!
Kezemben tarok egy MQN083X-es kütyüt. V350-C. 1 gomb.
"Fatal Application Error: gwes.exe ..."
Az egész topikot végigolvasva letöltöttem a BP_350C_ROM_new.ZIP-et, 2003 alól (XP nem volt
)
megformázva egy 256-os és 1G-s kártyával is próbálkoztam. FAT32-vel és FAT16-al is. Partícióval és anélkül is...Frissít logót, rom-ot (Updating OS(NK).........
Összesen egy sor és egy még egy kevés (3) pontot tesz ki.
Update end! Update End, Please reset. 2x)Megnyomom és akkor is ez jön elő
Nem tudom, olvassa e valaki még valaki, de hátha. .
Köszi!
-
attiszocs
csendes tag
Sziasztok van nekem egy BluePanther v350 kétgombos GPS készülékem. Az a probléma vele hogy amikor be kapcsolom akkor csak a BluePanther logo jelenik meg, várhatok akkár meddik de ugy se müködik. Kérlek hogy segítsetek minél hamarább kell nekem a GPS. KÖSZÖNÖM
(P
)(/P)
-
Good2881
csendes tag
-
olloczky
senior tag
Hali
Hogy tudok valami friss iGot rárakni a v350c típusú gps-emre? Egy verzió számot mondjatok légyszi és hogy miket kell átírni bizonyos fájlokban. Nagyon fontos lenne! Előre is köszönöm:
üdv: olloczky
-
YO6PAO
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy a gép bekapcsolása után a BluePanther logonál kifagy. Ha jól értettem rom frissités szükséges ilyenkor. Eljárást nem ismerem, és program sincs mivel tudnám frissiteni. Power gombot hosszan tartva inditáskor egy almenü jön elő:
SD UPDATE PROGRAM v1.2 for 400 09.01 ........
Detecting Update Files,wait,,, és tovább semmi nemtörténik.
A készülék sima V350, segitséget előre köszönöm! -
macika4665
csendes tag
Bluepanther v350c csak windows ce modban indul el.Maga az alapmenüjét nem tölti be.Úgy tudom elindítani a navigációt, hogy windows explorer-----sdmmc-----mobilenavigátor.exe
Hogy tudom az alap menüjét visszavarázsolni????? -
HunFoxy
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy egy BP V350-B készüléken hogyan tudom előhozni a Win felületet? Amit korábban olvastam, hogy egy YSAutorin.Ink fájlba írjam, hogy 23#"\windows\explorer.exe" és ezt tegyem a gyökér könyvtárba sajnos nem működött :s
Egyéb ötlet?
Köszönöm!
-
Good2881
csendes tag
válasz
tonyoka1959 #602 üzenetére
Van e benne Memória kártya?
Ha igen arra kell rárakni a navigációs szoftvert... (Pl. IGO) -
tonyoka1959
csendes tag
vettem egy bluepanther u350-b gps a készülék müködik csak teljesen üres nincs hozzá semmi képeket zenét lejátszik hogy tudok programot telepiteni
-
Good2881
csendes tag
Sziasztok!
Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy van egy BP V-350-B tip. 1 gombos PNA-m. 3 éve vettem használtam..Az akkuja haldoklik, de eddig ment szépen, tette a dolgát. 4 hónapja a sógoromnak kölcsönadtam ő kamionozik, és a GPS készüléke tönkre ment. Majd 2-3 napja vett egy újat magának. Így visszakaptam a sajátomat.
Viszont, használni szeretném a sajátomat, de nem fog műholdat. (IGO8-piros pontok). Telepítettem rá egy új (másik) IGO 8-at. Konyha ablakba kiraktam...Simán vette a GPS jeleket, betervezte az útvonalat. Többszöri kikapcsolás- bekapcsolás után is. SIKER! Gondoltam én. Reggel viszem asszonyt dolgozni...GPS ON..Alig mentem 500 métert elvesztette a gps jelet és állt egy helyben. Azóta 2-szer talált magára úgy 3 mp-re de semmi...áll. A GPS vevő csatlakoztatva az IGO szerint, de nem találja.Valakinek ötlete.. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Automata kávégépek
- Politika
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Kalandor: Habemus papam
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest